AK PARTİ İZMİR'DE 6 YÖNETİCİ GÖREVDEN ALINDI
Tarih : 2016.02.25  09:02:56
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda, partinin rutin toplantılarına katılmayan 6 yönetici, parti tüzüğünün 56. maddesi gereği görevden alındı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda parti tüzüğünün 56. maddesi 6 yöneticinin görevden alınmasına neden oldu. Parti toplantılarına katılmayan ve sık sık devamsızlık yapan Mustafa Gedikoğlu, Emrun Sulayıcı, Aykut Yenice, Özgür Hızal, Münir Ensari ve Mustafa Arslan, tüzüğün 56. maddesi gereği yönetimden düşürüldü. Çankaya Gündem haber sitesinin haberine göre, görevden alınan isimlerin yerine en kısa sürede yeni yöneticilerin getirileceği kaydedildi.

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI DOĞRULADI
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülen Delican da, 6 yöneticinin görevden alındığını doğruladı. Partinin rutin toplantıları olduğunu ifade Delican, 56. madde hakkında bilgi verdi. Bir dönemde üç kez üst üste, dönem içerisinde ise 6 kez toplantılara gelinmediğinde bu kuralın işlendiğini anlatan Delican, "Yedek arkadaşlarımız onların bıraktığı görevi devralacaklar. Bizim partimizin rutin bir işleyişi var. Bu kuralı uygulamak zorunda kaldık. Bazen arkadaşlarımız sağlık ve işleri nedeniyle toplantılara gelemiyorlar. Böyle bir karar aldık" diye konuştu.

39497 kez okundu
Diðer Politika Haberleri