AYVALIK BELEDİYESİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Tarih : 2016.04.08  09:22:51
Ayvalık Beleidye Meclisi Ayvalık Beleidye Başkanı Rahmi Gençer başkanlığında Orhan Peker Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.

Toplantıda meclis başkanvekili, divan katipliği, Encümen üyelikleri, imar komisyonu üyeliği, plan bütçe komisyonu, tarife komisyonu ve hukuk komisyonu üyelikleri seçimleri yapıldı.

Kapalı oyla yapılan seçimler sonunda Meclis 1.Başkan vekilliğine Ufuk Ova 21, Meclis 2. Başkanlığına Halil Gür 24 oyla seçildi. Meclis Divan Kâtipliğine Hüseyin Barış ve Gökay Bacan asil üye, Dilek Saraçoğlu ve Mehmet Ali Tuncer ise yedek üye olarak göreve getirildi. Meclis encümen üyeliğine Fahri Güren ve Dilek Saraçoğlu’nu seçti. Meclis İmar Komisyonuna Şakir Sakarya, Mehmet Ali Yalçıntaş, Şeref Akın, Hüseyin Barış ile İbrahim Mühürdaroğlu seçildi. Meclis Sağlık komisyonuna da Dilek Saraçoğlu, Nilay Toprak, Salman Kayran, İbrahim Mühürdaroğlu ve Ufuk Turan seçildi. Meclis plan ve bütçe komisyonu üyeliğine Ufuk Ova, Hüseyin Barış, Gökay Bacan, Firdevs Türkyılmaz ve Mehmet Ali Tuncer seçildi. Meclis tarife komisyonuna ise Ahmet Erkal, Şakir Sakarya, Aydın Derinova, Muhittin Tüfekçi, Salman Kayran seçildi. Meclis hukuk komisyonu üyeleri de Halil Gür, Ufuk Ova, Mehmet Ali Tuncer, Ahmet Erkal'dan oluştu.Ayvalık Belediyesi'nin 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Usul gereği meclis başkanlığına faaliyet raporu okunup oylanırken Aydın Derinova vekalet etti. Bu arada Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, oylama sırasında salondan dışarı çıktı.2015 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 2015 yılı denetim komisyonu raporu meclise sunuldu.

KÜLTÜR MERKEZİNİN ADI “KÜÇÜKKÖY CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ” OLDU.
Küçükköy’de Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in girişimleri ile yaptırılan Kültür Merkezi’nin adı “Ayvalık Belediyesi Küçükköy Cumhuriyet Kültür Merkezi” ve uygulanacak fiyat ise 600 tl olarak belirlendi.

Ayvalık Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı imar dairesinden gelen yeni konuların görüşülmesiyle sona erdi.

 

274 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri