EDREMİT BELEDİYESİ’DEN OKULLARA SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
Tarih : 2016.04.29  08:59:59
Edremit Belediyesi tarafından ilçede ki okullara, öğrencilerin sportif faaliyetlerde kullanması için spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Spor malzemelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’a teslim eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Çocuklarımızın daha fazla sportif faaliyetlerin içinde olması ve Edremit’in spor alanında adını duyurması için desteğimiz devam edecek” dedi.

Edremit Belediyesi tarafından öğrencilerin sportif faaliyetlerde kullanmaları için ilçede ki okullara spor malzemesi yardımında bulunuldu. Edremit Belediyesi tarafından 18 bisiklet, 120 adet futbol, basketbol, voleybol topu, 30 adet hentbol topu, 120 adet antrenman yeleği ve hunisi, 100 adet badminton raketi ve topu, 5 adet voleybol filesi, 20 adet masa tenisi filesi, 100 adet masa tenisi ve tenis topundan oluşan spor malzemeleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’in bir spor kenti olması ve özellikle çocukların sportif faaliyetlerin içinde daha fazla yer almasını arzu ettiklerini belirterek “Fenerbahçe’de oynayan Caner Erkin gibi başarılı sporcuların yetişebilmesi için spora ve sporculara büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızın daha fazla spor yapması, derslerinin yanında sportif faaliyetlerin içinde yer almaları için destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’ta verdiği destek nedeniyle Belediye Başkanı Kamil Saka’ya teşekkür etti.

367 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri