WİLMA ELLES’İN KEMENCE İLE İMTİHANI
Tarih : 2016.04.29  09:08:03
'Emicem Hospital' filminin başrol oyuncusu Wilma Elles ilk önce kemence çaldı, sonra halk oyunu ekibiyle beraber horon tepti.

Emicem Hospital filminin galası Forum Trabzon Alışveriş merkezinde gerçekleşti. Çekimleri Trabzon’da gerçekleşen filimin galasında başrol oyuncusu Wilma Elles alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
Galada Wilma Elles, Karadenizli sanatçı Gökhan Birben'in şarkısına kemence ile eşlik etti. Kemençeyi ilk kez eline aldığını söyleyen Elles, “Senaryosu çok komik bir film çektik. Filmin içinde yaşananlar birebir gerçek yaşanmış olaylar. Filmi hastanede çektik, burada hastane ortamında geçen hastane hayatı gerçek bir şekilde açıklamakta” dedi.
29 Nisan'da vizyona girecek olan filmin yapımcılığını Hamsi Medya Prodüksiyon üstlenirken, başrollerini Wilma Elles, Selahattin Çakır, Merve Akaydın, Sinan Bengier paylaşıyor. Film, Özel Emicem'in Yeri adlı hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Selo ve arkadaşlarının, hastaneye Alman disiplini ile yetişmiş yönetici İngrid Hanım'ın gelmesinden sonra değişen düzenlerini ve çatışmasını konu ediyor.

13266 kez okundu
Diðer Magazin Haberleri