EHEM DE EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Tarih : 2016.05.20  10:27:21
Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce Kızılkeçili’de açılan El Sanatları Kursları ile ilgili kursların yılsonu sergisi yoğun bir katılımla açıldı.

Kaymakam Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka,   İlçe Milli Eğitim Müdürü  Yusuf Koç, Ak Parti İlçe Başkanı  Metin Örkçü, Belediye Başkan Yardımcıları   Mehmet Ertaş ve İlhan Yazar, Zeytinli Jandarma Karakol Komutanı Necdet Tunç, Edremit Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Kahraman, Çetin Kara, Ömer Kara, Muhtar Ali Deveci, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları Zerrin Eğrioğlu, Hasan Çam, Davetliler ve Basın Mensupları ile kalabalık bir davetli gurubunun katılımıyla açıldı.  Sergi açılış töreninde konuşan Merkez müdürü İsmail Damar “Bu yıl Kızılkeçili Okulumuzda, Kuran Kursumuzda ve bulunduğumuz bina olmak üzere 3 noktada açılan 8 kursumuzda 150 kursiyere eğitim hizmetleri verilmiştir.  Bu eğitimlerimiz  Okuma – Yazma,  Halk Oyunları, Çocuk Oyunları, Satranç,  Basketbol, ve sergisini açtığımız Kırkyama kurslarımız olmuştur.  Önümüzdeki dönemde Kızılkeçili  mahallemizde  talep gelmesi halinde bulunduğumuz binada  çok daha fazla sayıda kurslar açılabilecektir.  Yakın ilgisinden dolayı mahalle muhtarımız Ali Deveci ye kursumuzda görev alan ve sergimize emeği geçen değerli Usta Öğreticimiz Aslı Dayı  Birol a ve kursiyerlerimize  teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kursiyerler adına yapılan konuşmanın ardından belge dağıtım töreni gerçekleştirildi. Halk Oyunları gösterilerinin ardından sergi kurdelesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezen protokol üyelerine  bilgiler veren Usta Öğretici ve Kursiyerler verilen eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Programları nedeniyle sergi açılışına sonradan katılan Kaymakam Ali Sırmalı ve Başkan Kamil Saka  sergiyi gezerken eğitimler hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerle bol bol sohbet eden Kaymakam Sırmalı kursiyerlerin memnun olmalarından dolayı duyduğu sevinci dile getirdi.  İkramın ardından tören sona erdi. Sergi Cuma günü mesai bitimine kadar ziyarete açık kalacak.

356 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri