BALIKESİR 3 TAKIMLA PLAY OFF HEYECANI YAŞIYOR
Tarih : 2016.05.20  10:32:37
Balıkesir 3 takımla birlikte play off heyecanı yaşıyor. Balıkesirspor ve Bandırmaspor'un futbolda üst liglere yükselmek için verdiği mücadelenin yanı sıra basketbolda da BEST Balıkesir, Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselmek için ter döküyor.

Balıkesir takımları isimlerini play off maçlarına yazdırdı. PTT 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor, Süper Lig'e yükselme mücadelesinde Multigroup Alanyaspor ile eşleşti. Play Off'un ilk mücadelesinde Balıkesirspor, kendi sahasında Alanya ekibi ile 0-0 berabere kaldı. Alanya'da oynanacak ikinci maç ile birlikte adını finale yazdırmak isteyen Balıkesirspor'da tüm hesaplar Süper Lig'e yükselme üzerine yapılıyor. 
Öte yandan, Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Bandırmaspor ise PTT 1. Lig'e yükselme maçlarında İstanbulspor engelini geride bıraktı. Adını finale yazdıran Bandırmaspor, Gümüşhanespor ile yapacağı maçtan sonra PTT 1. Lig'e yükselmek istiyor. Bandırmaspor, Gümüşhanespor ile Cumartesi günü Kayseri'de karşı karşıya gelecek. 
Balıkesir, futbolun dışında basketbolda da play off heyecanı yaşıyor. Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselmek için mücadele veren BEST Balıkesir, play off mücadelesinde Sinpaş Denizli Basket'i 69-57 yenerek seride durumu 3-1'e getirdi ve yarı finale yükseldi. BEST Balıkesir, yarı finalde Acıbadem ile karşılaşacak. 

2028 kez okundu
Diðer Spor Haberleri