AYDINLIOĞLU YENİDEN MKYK’DA
Tarih : 2016.05.23  09:10:11
Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığa Binali Yıldırım seçilirken, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ise tekrar MKYK’ya seçilerek Balıkesir’in gururu oldu. Kongrenin yapıldığı Ankara Arena Spor Salonu, sabahın erken saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Kongreye tek aday olarak giren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım AK Parti Genel Başkanlığı’na seçilirken, Kongrede kürsüye çıkan Başbakan Davutoğlu ise partililerden helallik istedi.

Kongreye Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, İl Başkanı Dinçer Orkan, Havran, Burhaniye, Ayvalık ve diğer ilçe başkanları da katılım gösterdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, 50 kişilik MKYK'ya yeniden seçilirken, yaklaşık 20 isim listede yer bulamadı.  Milletvekili Aydınlıoğlu kongre sonrası yaptığı açıklamada  “AK Parti kutlu bir dava hareketidir. Bu dava dün olduğu gibi bugün de milletimizin  hizmetinde olmaya devam edecektir. Büyük kongremizde tekrar şahsımı,  Partimizin en üst kurulu olan MKYK’da görevlendiren Başbakanımıza ve parti büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi. 

543 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri