KİTAP OKUDULAR BİSİKLETİ KAPTILAR
Tarih : 2016.05.26  10:27:16
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 14 okulda 15 Ekim 2015’ten itibaren en fazla kitap okuyan öğrenciler, Ayvalık Belediyesi tarafından temin edilen bisikletlerle ödüllendirildi.

 5.6.7 ve 8. sınıflar arasında düzenlenen yarışmanın ödül töreni 15 Eylül Ortaokulu bahçesinde gerçekleşti.

 Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan katıldığı törende 14 okulun bisiklet kazanan öğrencilerine bisikletler dağıtıldı.

Tören sonunda muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ‘’Kitap okuyan gençlerimiz başta derslerinde olmak üzere, sosyal alanda da kendini başarı bir şekilde ifade edebildiği, herkes tarafından bilinmektedir. Ben de geçmişteki kadar sık olmasa da bende vakit buldukça kitap okuyorum. Geleceğimiz onlar bizim, öğrencilerimize maddi ve manevi desteklerimizi sürdüreceğiz.’’dedi.

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, 27.10.2015 tarihinde Ayvalık Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile 14 ortaokulda en fazla kitap okuyan öğrencilerin belirlendiğini vurgulayarak, “ ‘Boyunca Kitap Oku Bisikleti Kap’ adını taşıyan proje ile öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını kazanmalarını amaçlandı. Bu projede öğrencilerimize bisikletleri eden Ayvalık Belediyesi’ne şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

166 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri