KIZILAY, RAMAZANDA DA SOSYAL YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Tarih : 2016.06.13  09:33:39
Afet dönemleri dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı, Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarını sürdürecek. Türk Kızılayı, bu yıl “Bir hilalle başlar Ramazan. O hilalle uzanır yardımsever eller” sloganıyla hem hayırseverlere hem de gerçek ihtiyaç sahiplerine farklı çözümler sunacak.

Türkiye’ye yayılmış 700’e yakın Türk Kızılayı şubesinin yapmış olduğu sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımızın ihtiyaçları Ramazan ayında da giderilmeye devam edecek. Bağışlarıyla Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine merhamet elini uzatmak isteyen yardımseverler, Kızılay’ın birbirinden farklı ve etkili bağış modellerinden seçim yapabilecek.

Ramazan gıda kolisi kampanyası

Geçen yıl Ramazan ayında birçok kuruluş ile işbirliği yaparak yaklaşık 50.000 adet gıda kolisi dağıtan Kızılay, bu yıl da gıda kolisi bağışı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Kızılay bu yıl 100 bin gıda kolisinin üzerine çıkarak 500 bin ihtiyaç sahibinin sofrasına Ramazan bereketini taşımayı hedefliyor. Kipa’nın aralarında bulunduğu zincir mağazalar da Türk Kızılayı adına Gıda Paketleri satışa sunulacak. Ayrıca Türk Kızılayı resmi internet sitesinden de gıda paketi bağışları kabul edilecek. Gıda paketlerinin ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine dağıtılması Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek.

 

315 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri