FATİH TERİM: "MAALESEF TURNUVALARA İYİ BAŞLAYAMIYORUZ"
Tarih : 2016.06.13  09:36:51
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 1-0'lık Hırvatistan mağlubiyeti sonrası, turnuvalara iyi başlayamadıklarını ama turnuvanın da henüz bitmediği ve İspanya maçına odaklanacaklarını söyledi.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 D Grubu maçında Hırvatistan'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Hırvatistan’ı tebrik ederim. İlk yarı için iyi diyemem ama 2. yarı daha baskılı oynadık. Fakat Hırvatistan bizden daha iyiydi. 60. dakikadan sonra güç dengesi değişti. Daha fazla pozisyon buldular. Oyuncu değişiklikleri istenilen düzeyde olmadı. ‘Biz bitti demeden bitmez’ diyoruz ama biz daha başlayamadık. Başlayınca bitiririz. Buradan çıkaracağımız dersler olacak. 2 maçımız daha var. İspanya ve Çek Cumhuriyeti. Mücadelemizi edeceğiz. Maalesef turnuvalara iyi başlayamıyoruz" dedi.
Terim, İspanya maçına odaklanacaklarını belirterek, "Bilinmeli ki buranın seviyesi bu. Ama turnuva henüz bitmedi. Top bizdeyken iyi oynadık ama yorulmalar ve güç dengesi aleyhimize işledi. Bu seviye zorlu bir seviye. Artık İspanya maçına hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

2270 kez okundu
Diðer Spor Haberleri