KAFAOĞLU “ŞEHİTLERE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”
Tarih : 2016.06.24  09:05:29
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Vali Ersin Yazıcı, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, şehit aileleri ve gazilerin yer aldığı iftar yemeğinde Başkan Zekai Kafaoğlu şehit aileleri ve gazilerle biraraya gelmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadı, onlarla sohbet etti.

İftar yemeğinde konuşan Vali Ersin Yazıcı, “Şehitlik peygamberlik mertebesinden sonra gelen ve dünya hayatında kazanılabilecek en yüksek mertebedir. Şehitlerimiz Allah’ın katında ve milletimizin gönlünde en yüce mertebedeki insanlardır. Cennet ülkemizde huzur içinde ve hür bir şekilde yaşayabiliyorlarsa, ibadetlerini yapabiliyorlarsa şehitlere ve gazilere borçludur.  Şehitlerimiz bu vatanı anları ve kanları pahasına korudular. Şehit yakınlarına ve gazilerine kutsal emanet gibi sahip çıkacağız” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Şehit aileleri ve gaziler bizim herşeyimiz, onlarla olmaktan mutluluk duyduk. Şehitlere çok şey borçluyuz, sınırlarımızı onlar korudu ve vatan uğrunda şehit düştüler. Şehit yakınlarına ve gazilere sahip çıkmak bizim görevimiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum” diye konuştu. 

373 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri