SAHİLLER BÜYÜKŞEHİR ZABITA’YA EMANET
Tarih : 2016.06.25  09:24:36
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı sahil şeritlerinde Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler yaz sezonu için göreve başladı. Sahil Zabıta Timleri yaza özel giydikleri kıyafetlerle sezon boyunca 50 kişilik personel, 6 ekip aracı ve 4 motorize araç ile yerli ve yabancı turistlerin huzurlu-güvenli bir tatil geçirmeleri için görev yapacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Körfez Sahilleri’nde yaz sezonu için göreve başladı. Yaz sezonu boyunca Ayvalık Sarımsaklı, Burhaniye Öğretmenevleri ve Edremit’in Akçay, Altınoluk ile Güre sahillerinde görev yapacak olan Sahil Zabıta Timleri yerli ve yabancı turistlerin huzurlu- güvenli bir tatil geçirmelerini sağlayacak.

 

Giydikleri özel kıyafetleri ile yaz sezonu boyunca sahillerde denetimlerini sürdürecek olan Zabıta ekipleri, herhangi bir olumsuzluk ve şikayet karşısında da gereken müdahalelerde bulunacak. Büyükşehir Zabıta ekipleri olası adli vakalarda ise konuyu güvenlik güçlerine intikal ettirecek.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından, yine sahillerde seyyar satıcı, yerel işletme sahiplerinin şezlong ihlalleri konusunda plajlarda vatandaşları rahatsız edecek unsurlara hiçbir şekilde izin verilmeyeceği, gerekli tüm denetimlerin büyük bir titizlik içerisinde yürütüldüğü bildirildi. 

479 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri