KÖSELER’DE KAFAOĞLU SEVGİSİ
Tarih : 2016.06.29  10:06:43
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Köseler Mahallesi’nde teravih sonrasında halkla biraraya geldi, dondurma dağıttı

Ramazan ayı dolayısıyla Altıeylül Belediyesi teravih namazları sonrasında halka sıcak az günlerinde dondurma ikram etmeye devam ediyor. Başkan Zekai Kafaoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şen ile birlikte Köseler Mahallesi’ndeydi.

Camii çıkışı sonrasında vatandaşlara dondurma dağıtan ve daha sonra kahveleri gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kafaoğlu’na Köseler’de ilgi büyüktü. Ziyarette Başkan Kafaoğlu Bosna Hersek ziyareti ve Ramazan ayı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Kafaoğlu “Kardeş Belediyemiz Ümraniye Belediyesi’nin Bosna Hersek’de düzenlediği Avrupa’da İslam Fobya etkinliğine katıldım. Bosna Hersekliler Türkiye’yi çok seviyor, Cumhurbaşkanımızı çok seviyorlar. Bizler burada ne kadar birlik ve beraber olursak onlarda oralarda kendilerini güçlü hissediyorlar. Bosna Hersek’in %50’si Boşnak, %30’u Hırvatlar, %20’si Sırplar. Bize göre şartları oldukça zor. Bosnalılar inançlarını kaybetmemişler, örf-adet, gelenek ve görenekler devam ediyorlar, camilerde teravih namazı kılınıyor, aynı müezzinlik metodu orada da var. Oralar aynen biziz. Hergün başka mahallemizdeyiz, bugünde Köseler’deyiz. Ramazan ayı birlik, beraberlik, bir olma, gönül sofralarını birleştirme ayı. Biz sizleri seviyoruz, sizleri ziyarete gelmeye devam edeceğiz” dedi.

605 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri