HAVRAN’DA İFTAR SOFRALARI CANLI YAYIN İLE DÜNYAYA AÇILDI
Tarih : 2016.06.29  10:07:17
Havran Belediyesi 7´den 70´e herkese Ramazan ayının maneviyatını ve güzelliğini yaşatmaya devam ediyor.

Düzenlenen etkinlikler sayesinde yeni kuşaklara da Ramazan eğlencelerini öğrenme fırsatını sunan Havran Belediyesi, ilçe ve mahalle sakinlerine eski Ramazanları tattırıyor. Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlara sunulan Ramazan etkinliklerinin bu seferki adresi Küçükşapçı Mahallesi oldu. Ramazan etkinlikleri Balıkesir Tv 100 Kanalında canlı yayınlandı.
Havran Belediyesi´nin Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceği Ramazan etkinlikleri Küçükşapçı mahalle sakinlerinin akınına uğradı.
Küçükşapçı meydanına kurulan iftar sofralarında dualar ile oruçlar açıldı.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ TV 100 KANALIN'DAN CANLI YAYIN İLE TÜM DÜNYADA İZLENDİ
Ramazan etkinlikleri Balıkesir Tv 100 Kanalında canlı yayınlandı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle canlı yayının bir bölümü Camii içinde yapıldı.Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ilk defa Havran'da bir (köyde)mahallede canlı yayın yapıldığını belirterek bereket sofralarımız dünyanın her bir köşesinden izlendi dedi. 
BAŞKAN ERSOY MASALARI TEK TEK ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARIN RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy Masaları tek tek ziyaret ederek Küçükşapçı mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik etti.
Başkan Emin Ersoy mahalle sakinleri ile sohbet ederek talep ve dileklerini dinledi.Başkan Emin Ersoy derdiniz derdimizdir bizlere sizlere hizmet etmek için bu makamlar'dayız Belediyemizden talep ettiğiniz hizmetler aksamadan hızlı bir şekilde yerine getirilmeye devam edecektir dedi.
TİYATRO OYUNU MAHALLE SAKİNLERİNİ BÜYÜLEDİ
Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği gecede Belediye Sanat Kulübü Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sundu. Zaman zaman sahne oyunlarında çalınan müziklere alkış tutarak eşlik eden mahalle sakinleri eğlenceli vakit geçirdiler.
ÇOCUKLARA PAMUK HELVA, OSMANLI MACUNU VE ELMA ŞEKERİ DAĞITILDI
Belediye tarafından ücretsiz dağıtılan Pamuk helva,Osmanlı Macunu ve Elma Şekeri çocukları çok mutlu etti.Çocuklar pamuk 
helva ve elma şekerlerini yiyerek tiyatro oyununu mutlu bir şekilde izlediler.
BAŞKANIMIZ  KÜÇÜKŞAPÇI'DA BİZLERE İLKLERİ YAŞATIYOR
Küçükşapçı Mahalle Muhtarı İsa Gökay, Belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden ve etkinliklerden memnun olduklarını dile getirerek, "Yapılan hizmetlerden dolayı Başta Başkanımız olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ederim." dedi.
İsa Gökay Başkanımız Sayın Emin Ersoy mahallemizde ilkleri bizlere yaşatıyor.Mahallemizde ilk defa bir televizyon kanalı canlı yayın yaptı.Mahallemizin tanıtımı için çok önemli Başkanımız Televizyon kanalına emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
BAŞKAN ERSOY ESKİ RAMAZANLARI YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy yaptığı konuşmada şunları söyledi.Kıymetli Küçükşapçı mahalle sakinleri tüm hemşehrilerimiz ramazan ayını tebrik ediyorum.Belediye olarak dolu dolu Ramazan etkinlikleri düzenliyoruz.Her gün hem İlçe Merkezinde hemde bir mahallemizde iftar sofraları kuruluyor.Birlik ve beraberlik içinde dualarımızı ediyoruz oruçlarımızı açıyoruz.Mahallelerimizde Tiyatro ekiplerimiz eski ramazanı içeren skeçleri başarı ile oynuyorlar.Tiyatro oyunları ile yeni nesillere köklü kültürümüzü tanıtmaya ve öğretmeye gayret ediyoruz.Her gittiğimiz mahallemizde Halkımızın coşkulu sevgisi ile karşılaşıyoruz.Bu bize yetiyor bir insanı mutlu etmeyi başarıyorsak en az onun kadar bizde mutlu oluyoruz dedi.
Küçükşapçı Mahallesindeki etkinliklere Belediye Meclis Üyeleri,Belediye Başkan Yardımcıları Daire Müdürleri,Başkan Emin Ersoy'un eşi Aliye Ersoy ve Küçükşapçı mahalle sakinleri katıldı.

390 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri