MHP EDREMİT İLÇE BAŞKANI KARABULUT “KÖMÜRLÜ TRENİ ELEKTRİKLİ TRENE ÇEVİRMEK İSTİYORUZ”
Tarih : 2016.06.30  10:21:24
Edremit MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Karabulut, “partimizin atılım yapması için, kömürlü treni elektrikli trene çevirmek amaçlı başlatılan harekete destek vermenin, kaçınılmaz olduğu bilincindeyiz ”dedi.

“40 yıldır Edremit’te partimin emrinde çeşitli kademelerde görev aldım.13  seçimi kaybetmemize rağmen kötümser olmadım” dedikten sonra, “Artık bir atılım gerektiğine inandığım süreçte, üst kademelerde başlayan rahatsızlıklar günümüzün Gündemini oluşturdu. Genel Başkanlığa adaylıklarını açıklayan üç hilal sevdalısı olanların görüş ve üstünde durdukları konunun ana başlığı Partimizin en azından ana muhalefet seviyesine çıkarmak düsturu olduğu için ve bizlerde bu beklentide olduğumuzdan artık tarafımızı belli etme zamanının geldiği bilincinde olarak, rengimizi açık ve net söyledik” dedi…

Edremit MHP İlçe Başkanı Karabulut “AKP, muhalif grubumuzun her  adımına çomak soktu.. Günü birlik kararlar alınmasına, saat 17.00’de yürütmeyi durdurma kararı, Otele girmemizi engelleme gibi icraatlar”  Dedikten sonra, “Bahçeli kendi delegesine güvenmeyen psikolojik duruma düştü, oysa o delegeler onu Genel Başkan yapmıştı. Bu delegeleri nasıl yok sayabilir? Şu anda Sayın Bahçeli AKP’ye su taşıyor.

656 delege onanmış, ancak  asıl muhalif delege sayısı 802 dir. Noter hatası ve işgüzarlığı yüzünden  çeşitli bahanelerle  656 da kaldı…..

Sayın Bahçeli, 10 Temmuz tarihini de geri çekti ve şimdi hedefine 18 Mart 2018’e odaklandı… Muhalifler hareketi başarısız olursa Mhp’nin oyları  %3-%4 ‘e düşer.. Oylar başka partiye gitmez sandığı küskünlük baş gösterir. Ama bu  durum bile AKP’nin işine yarar…. Başkanlık sisteminde AKP yol alır.

Muhaliflerden sıcak baktığımız sorulduğunda açıklıkla Sayın Akşener diyoruz. Diğer muhaliflerin tek aday olarak bir kişinin arkasında durması da bizim etik siyasi anlayışımıza uyar. Kaos önlenmiş olur.

Bu durum yani kaosun olmaması Sn.Bahçeli’nin işine gelmez.” dedi

Edremit’te 1260 kayıtlı üye olduğunu ve tek vücud olarak hareket ettiklerini söyleyen, MHP, Edremit İlçe Başkanı Akbulut

“Sn. Erdoğan’a sık sık –seni Yüce Divana göndermezsem namerdim- diyordu. Ama şimdi o yetkisi kalmadı. Bahçeliye nasib olmayacak bir vaad” dedikten sonra

Ülkücü gençlerin biz siyaset yapmıyoruz, diyerek saflarını net ortaya koymaları da son derece etik bir davranış olarak niteleyen, Karabulut” Partimize kilit vurulduğu anda bunun hesabının ödenmesi yani faturası birileri için ağır olabilir” diyen Karabulut, “Halen ,vekil sayısı 40’ı bile aşamayan partimizdeki mevcut vekillerin, sessiz kalmalarının sebebi koltuk sevdasının ötesine geçemez. Tanrıkulu ile birlikte bir iki vekilin istifasını beklemekteyiz” dedi..

Balıkesir genelinde, Balya ve Ayvalık haricindeki tüm ilçe teşkilatları ile birlikte aynı görüşteyiz dedikten sonra, bu konuda ilk kez bir basın mensubuna bu açıklamayı yaptığım için belki görevden alabilirler. Ama ben 40 yıldır hizmet verdiğim partime vefa borcum var, Üç hilali onun bunun ağzına düşürülüp alay konusu yapılmasına yüreğim dayanmıyor”  diyerek son noktayı koydu. 

Karabulut “Salı akşamı meydana gelen menfur havalimanı saldırısını nefretle kınıyor hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum” dedi.

Uğur Tarıman

 

821 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri