EDREMİT AK PARTİ’DEN KURUMLARA ZİYARET
Tarih : 2016.08.26  09:03:28
AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında meydanda düzenlenen Demokrasi Nöbetine katılan kurumlara teşekkür ziyareti düzenledi. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’u ziyaret eden AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü ve Yönetim kurulu üyeleri Demokrasi nöbetine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Bigadiç’e tayini çıkan Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette, bugüne kadar ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı Müdür Korkmaz’a teşekkür eden İlçe Başkanı Metin Örkçü, yeni görevinde başarılar diledi. FETÖ Operasyonlarına büyük bir hızla devam eden Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Örkçü, görevi süresince başarılı çalışmalara imza atan ve bunun yanı sıra saygın kişiliği ile de Müdür Korkmaz’ın gönüllerde ayrı bir yeri olduğunu vurguladı. Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Korkmaz ise yeni görev yeri olan Bigadiç’e tüm dostlarını beklediğini söyledi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

AK Parti İlçe Teşkilatı, Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’u ziyaret ederek, eğitim camiası ile birlikte meydanlara gelerek demokrasi nöbetine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ise Başkan Metin Örkçü ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok teşekkür etti.

KAYMAKAM SIRMALI İLE YURT KONUSU GÖRÜŞÜLDÜ

Edremit Kaymakamı Ali Sırma’lı makamında ziyaret eden AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü ve yönetim kurulu üyeleri, demokrasi nöbeti boyunca aralıksız olarak halkla içiçe olan Kaymakam Sırmalı’ya teşekkür ettiler. İlçedeki sorunların görüşüldüğü ziyarette Kredi Yurtlar Kurumu’nca yapılması gündeme gelen yurt konusu konuşuldu. Kaymakam Sırmalı, ilçenin büyük bir ihtiyacı olan devlet yurdunun Edremit’e kazandırılmasının büyük önem arz ettiğini söyleyerek, AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte bu konunun çözümü için gerekli adımların en kısa zamanda atılacağını söyledi. 

449 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri