KAYMAKAM SIRMALI HUZUREVİ SAKİNLERİNİ YENİ YILDA YALNIZ BIRAKMADI
Tarih : 2020.01.02  09:42:06
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı 31.12.2019 Salı günü Edremit Kızılay Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Kaymakam Ali Sırmalı, Eşi Nuray Sırmalı  Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan ziyarette konuşan Kaymakam Sırmalı, “Bir yılı geride bıraktık, yeni yıla sizlerin hayır dualarını alarak girmek istiyoruz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

 

Yaşlılarımızın saygı, sevgi ve hürmete layık olduklarını belirten Kaymakam Sırmalı, onları yalnız bırakmamak adına sık sık ziyaret ettiklerini belirtti.

 

Devletimizin son yıllarda yaptığı çalışmaları içinde yaşlılarımızı kucaklayan hizmetlerin önemli bir yer tuttuğuna belirten Kaymakam Sırmalı, 2020 yılında,   ülkemiz,  bölgemiz, dünya ve insanlık için barış, huzur ve mutluluk diliyorum.  Siz değerli büyüklerimize de  sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum,  hepinizin yeni yılın kutlu olsun." dedi.

 

          Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenen Kaymakam Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı, huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet ederek onların hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler.

Ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını belirten huzurevi sakinleri, kendilerini sık sık ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Kaymakam Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı'nın yeni yılını kutlayarak,  teşekkür ve dua ettiler.

 Kızılay Huzurevi ziyaretine İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Çakır  eşlik etti.

 

58391 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri