EDREMİT KENT KONSEYİNDEN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
Tarih : 2020.07.26  17:55:56
Edremit Kent Konseyi bayram öncesi çocukları sevindirdi. Edremit ilçesinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayakkabı dağıtıldı. Kent Konseyi Başkanı Özlem Aytekin, çocuklara ayakkabı desteğinde bulunan “Flo” ayakkabı firmasına teşekkür etti.

Edremit Kent Konseyi pandemi öncesinde başladıkları çalışmayla ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip bayram öncesi yardıma başladı. Covit-19 salgını öncesinde Altınoluk Sosyal Konutlar ve Küçükkuyu Sevgi Evleri’ndeki çocuklara destek olan Kent Konseyi, Kurban Bayramı öncesinde İbrahimce, Darsofa, Gazicelal Mahallelerinde muhtarlar ile koordinasyon içerisinde belirlenen çocuklara bayramlık ayakkabı hediye edecek.

Çalışmalarına devam edeceklerini ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşacaklarını ifade eden Edremit Kent Konseyi Başkanı Özlem Aytekin, “Edremit’te bu çalışmalara devam edip ihtiyaç sahibi çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar 150 çocuğumuza destek olduk. Bayram öncesinde 100 çift ayakkabıyı daha çocuklarımıza hediye edeceğiz. FLO Ayakkabı’ya da bize destek oldukları ve toplum için yaptıkları bu değerli katkıları için sonsuz teşekkür ediyorum. Aracı olan çok değerli dostlarıma şahsım ve Kent Konseyi Yürütme Kurulumuz adına ve memleketimiz Edremit adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

2989 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri