Edremit İlçe Milli Eğitim 447 öğrenciyi sevindirdi-
Tarih : 2020.08.04  09:58:33
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleri ve Edremitli hayırseverlerin destekleriyle bayram öncesi şehit ve gazi çocukları, öksüz ve yetim öğrenciler ve özel eğitim öğrencileri olmak üzere 447 öğrenciye bayramlık hediye edildi.

Öğrencilerin hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve okul yöneticileri tarafından evlerine kadar götürüldü. Hediyelerin bir kısmını bizzat öğrencilere ulaştıran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup ÖZBEK gidemediği öğrencilere aşağıdaki notu gönderdi.

“Değerli Öğrencim,

Okula başladığınız günden beri hep söylediğimiz gibi okulumuz ikinci eviniz, sizler de o evin bir gülü, çiçeğisiniz. Ayrı kaldığımız süre boyunca hepinizi çok özledik. Bayram vesilesiyle bizim gibi sizlere değer veren gönül dostlarımızla birlikte küçük bir hediye göndermek istedik, kabul etmenizi rica ediyorum. Yalnızca okul sınırları içinde değil, ihtiyaç duyduğunuz her zaman ve her yerde bir aileniz daha olduğunu bilmenizi isterim. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, gözlerinizden öpüyorum.”

1792 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri