21. YÜZYILDA KARANLIĞA MAHKUM OLDULAR
Tarih : 2020.08.07  18:51:20
Kazdağları, denizi ve oksijen deposu havası ile Edremit’in en gözde turistik mahallesi Altınoluk İskele Mahallesi karanlığa mahkum oldu.

Her yıl milyonlarca insanı ağırlayan ve turizme büyük katkı sağlayan Altınoluk’un en gözde yerlerinden İskele Mahallesi Fatih Caddesi’nde gece aydınlatma direklerinin olmaması nedeniyle gece vatandaşlar büyük bir tedirginlik yaşıyor. Geceleri karanlıkta birçok olayların yaşandığını söyleyen işletme sahipleri ve vatandaşlar “Can ve mal güvenliğimiz tehlikede. Vatandaşlarımız sahilde gönül rahatlığı ile gezip, vakit geçirecekleri yerde, sokak aydınlatma lambaları olmadığı için buradan geçerken büyük tedirginlik yaşıyorlar. Gece yarısı bu karanlıktan faydalanıp hırsızlık olayları meydana geliyor. Karanlıkta şezlongları dahi kırdılar.  Edremit UEDAŞ İşletme Müdürlüğü’ne 30 Haziran 2020 tarihinde imzalı dilekçe verdik. Ancak herhangi bir gelişme olmadı. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dediler.

Ayrıca sarhoş ve ayyaşlar buralarda kendini kolaylıkla gizleyip, uyuşturucu madde kullanıp, insanları rahatsız ediyorlar. Can ve mal güvenliğimiz tehlikede. Özellikle kadın ve çocuklar sahilde yürüyüşe çıktıklarında bu karanlık yerden geçerken büyük korku yaşıyorlar. Buraya sokak aydınlatma lambalarının konması gerekmektedir. 21 Yüzyılda böyle güzel bir tatil beldesinin karanlığa mahkum edilmesi akıl almaz bir durum. Bir tane aydınlatma lambası var, o da yanmıyor. Edremit UEDAŞ İşletme Müdürlüğü’ne 30 Haziran 2020 tarihinde imzalı dilekçe verdik. Ancak herhangi bir gelişme olmadı. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. K.Ceren YILDIRIM

 

 

1922 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri