Türk Kızılayı Edremit Sanayi Sitesi açılıyor
Tarih : 2020.09.15  09:39:08
Edremit Akçay Yolu üzeri Zeytinli Organize Sanayi bölgesinde 2 yıl önce ihalesi yapılarak inşaatına başlanılan Türk Kızılayı Edremit şubesine ait sanayii sitesi dükkanları 26 Eylül 2020 günü saat 10,00 da ihalesi yapılarak kiraya verilecek.

Türk Kızılay Edremit Şube başkanı Himmet Bora yaptığı açıklamada "yıllar önce hayırseverimiz Ahmet Necdet Örün tarafından Türk Kızılayı’na bağışlanan araziye iki yıl önce  yapılan ihale ile 100, 160 ve 200 m2 den oluşan  91 adet sanayi  dükkanı yapıldı.

Yüklenici firmadan teslim aldığımız dükkanları 26 Eylül 2020 Cuma günü saat 10'da kapalı zarf açık artırma usulü ile kiralıyoruz. Sanayi sitemizin ismini, yıllar önce Türk Kızılay’ımıza bağışta bulunan  hayırseverimiz Ahmet Necdet Örün Sanayi Sitesi olarak belirledik, bu şekilde hayırseverimizin ismini Sanayi sitemizde ilelebet yaşatacağız. Allah yaptığı hayırları kabul eylesin. Mekanı Cennet olsun.

Modern dükkanlardan oluşan Sanayi sitemizdeki dükkanlardan kiralamak isteyen vatandaşlarımız İhaleye ilişkin bilgi ve belgeleri 0(266) 373 52 59 no’lu telefondan, Türk Kızılayı Edremit Şubesinden, Sanayi sitemizdeki kiralama ofisinden ve  www.kizilay.org.tr adresinden öğrenebilirler. Türk  Kızılayı Edremit Şubesi olarak ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım  Kızılay’ımızın gelirlerini en üst düzeye çıkarmak istiyoruz, ne kadar fazla gelirimiz olursa o kadar  çok ihtiyaç sahibi  vatandaşlarımızın dertlerine derman olmuş oluruz. Sanayi sitemizdeki dükkanların ihalesi, önceki dönem Türk Kızılayı Edremit Şube başkanlığını yapan Necati Uytun ve yönetimi tarafından ihale edildi.  Necati Uytun ve yönetimine Türk Kızılayı Edremit şubesine yaptıkları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Bizler de Edremit şubesi olarak ihale ile kira vereceğimiz dükkanları en değerli bedelle kiraya verip Kızılay'ın gelirini en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

1158 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri