AYVALIK’TA DİP BUCAK KORONA TEMİZLİĞİ
Tarih : 2020.11.27  17:48:37
Koronavirüs salgınıyla mücadeleyi sürdüren Ayvalık Belediyesi, kentin dört bir yanında dip bucak dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Uygulama Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından her akşam aksatılmadan gerçekleştiriliyor. Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında kent genelindeki tüm devlet okullarına ulaşıldı. Eğitim yuvaları bahçeden sınıflara, koridorlardan tuvaletlere kadar, dip bucak dezenfekte edildi.

Ekipler tarafından 16 kırsal mahallede okul, sağlık ocağı, cami, kuran kursları, cadde ve sokaklarında dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Şehir merkezinde ise Sahilkent, Şirinkent, Düçmen, Kuşkent, Deryakent ve Zeytin Evleri, Alibey/Cunda, Altınova, Küçükköy, Gümrük, Sarımsaklı, Badavut, Devlet Hastahanesi, Atatürk Bulvarı, Sefa Çamlık, Ali Çetinkaya ve 150 Evler Mahallelerinde dezenfeksiyon çalışmalarına devam edildi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı ortamlarda güvenle yaşamlarını sürdürebilmeleri için düzenli olarak dezenfeksiyon çalışmaları yaptıklarını söyledi. Ergin, “Koronavirüs endişesini, cadde, meydan, sokak, kırsal ve okullarımızı dezenfekte ederek bir ölçüde de olsa gidermek istedik. Halk sağlığını korumaya yönelik dezenfeksiyon çalışmaları bugüne kadar nasıl yürütüldüyse bundan sonra da düzenli olarak sürdürülecek” dedi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in talimatıyla tüm ana caddeler ve sokaklarda devam eden dezenfeksiyon hizmetleri kişi, araç sayısı ve periyodu arttırılarak yapılmaya devam edecek.

724 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri