KAYMAKAM ÜNSAL BAŞKANLIĞINDA YATIRIMLAR İSTİŞARE EDİLDİ
Tarih : 2021.04.02  16:19:56
Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal başkanlığında, Edremit Belediyesi Başkanı Selman Hasan Arslan ve Belediye Başkan Yardımcılarımız, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin katılımıyla Yatırım Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; ilçemizde eğitim, sağlık, güvenlik, asayiş,  sosyal ve kültürel alanlarda gerçekleştirilen yatırımların son durumları ile biten yatırımlar, devam eden yatırımlar ve planlanan yatırımlar olmak üzere kurumsal bazda öneriler, ihtiyaçlar ve talepler değerlendirildi.

Edremit ilçemizde kamu hizmet sunumunda eksikliği hissedilen noktalarda ilçeye değer katacak önemli kamu yatırım projelerine öncelik verdiklerini belirten Kaymakam Turgay Ünsal; “Edremit ilçemiz her geçen yıl büyüyen ve gelişen bir ilçe. Aynı zamanda önemli bir turizm merkezi olması ilçemizin nüfusunda önemli bir artışı da beraberinde getirmektedir. Bu noktada nüfus artışı ile birlikte vatandaşın kamu hizmetlerine ulaşımda sıkıntı yaşamaması ve kamu hizmetlerinden en azami düzeyde faydalanması amacıyla çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Edremit’in gelişme ve büyüme potansiyelini göz önüne alarak eksikliği hissedilen önemli kamu yatımlarını ilçemize kazandırmak amacıyla durum tespiti ve ihtiyaç analizlerimizi yaparak değerlendirmelerde bulunuyoruz. Kısa zamanda bu önemli yatırımları hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi. 

569 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri