AYVALIKGÜCÜ BELEDİYE SPOR 3. LİG YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR
Tarih : 2021.07.05  19:41:56
Pandemi yasakları nedeniyle uzun bir süre ara verilen ve kısıtlamaların sona ermesiyle birlikte, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele kaldığı yerden devam ediyor.

Şimşekler, 2. Bölge 4. Grup'ta EÇÇ Azotspor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor'la oynadıkları dört maç sonucunda iki galibiyet, iki beraberlik aldı.

TKİ Tavşanlı Litnyitspor ile eşit puanlar sonucunda kuraya kalan Ayvalıkgücü Belediye Spor kuradan şampiyon ayrılarak çeyrek finale yükseldi.

Play-off çeyrek finalin ilk maçında Çanakkale 18 Mart Şehir Stadyumu'nda Bieksper Hacırahmanlıspor'la karşılaşan şimşekler, ilk yarıda Kemal Akbaba, ikinci yarıda ise Recep Cihan ve Gökhan Koç'un golleriyle sahadan 3-1 skorla galip ayrıldı. Bölgesel Amatör Ligi'nde son iki karşılaşması kalan Ayvalıkgücü Belediye Spor'un hedefi 3. Lig'e yükselmek.  Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Çanakkale'de Ayvalıkgücü Belediye Spor'u yalnız bırakmadı. Kulüp Başkanı Suat Taş ile birlikte karşılaşmayı takip eden Başkan Ergin, maçtan sonra soyunma odasına giderek galibiyet sevincini kulüp yönetimi, futbolcular ve teknik heyet ile birlikte yaşadı.

 

589 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri