TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN ZİRAAT ODASI ÜYELERİNE DESTEK
Tarih : 2021.07.11  17:18:41
Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Edremit Ziraat Odası, Oda üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir İş Birliği Protokolü ve ayrıca bir İmece POS Protokolü imzaladı.

Edremit Ziraat Odası’nda gerçekleştirilen protokol törenine, Edremit Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Ali Diker, İş Bankası Akçay Şube Başkanı Hilal Yücesoy Ertekin, İş Bankası Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Karadağ, İş Bankası Tarım Temsilcisi Fırat Baydemir, Ticari Müdür Yardımcısı Mehmet Yegül katıldı. 

Türkiye İş Bankası A.Ş. Akçay Edremit Şube Müdürü Hilal Yücesoy Ertekin ve Edremit Ziraat Odası Başkanı Ali Yılmaz Diker tarafından imzalanan protokol kapsamında İmece Kart sahibi oda üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak 2 ay faizsiz dönem avantajından yararlanabiliyor. İş Birliği Protokolü çerçevesinde Oda üyelerine aynı zamanda İmece Kart, Tarım Kredileri, TARSİM Sigortası vb. muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkânı sunuluyor.

Akçay Edremit  Şube Müdürü Hilal Yücesoy Ertekin, imza töreninde yaptığı konuşmada İş Bankası olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirilmesini çok önemsediklerini ve Edremit  Ziraat Odası ile imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Edremit Ziraat Odası Başkanı Ali Yılmaz Diker de imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, İş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.

781 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri