24 SAAT AÇIK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ: DEVA DİŞ AKÇAY’DA HİZMETİNİZDE
Tarih : 2021.08.29  18:06:05
Deva Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 21 Yıllık tecrübesi ile 3. Şubesini Akçay’da hizmete sundu. 24 Saat hizmet veren Merkez, bu yönüyle Körfez’de ilk olma özelliğini taşıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Eski Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tarafından Akçay kavşağı Shell benzin istasyonu yanında 9 Temmuz  tarihinde hizmete giren Deva Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde, İmplant, estetik diş tedavisi, kanal tedavisi, çocuk dişleri tedavisi ve her türlü cerrahi hizmetler genel anestezi altında yapılabiliyor.

8 Diş Hekimi ve bir genel anestezi uzmanının görev yaptığı modern ve tam donanımlı Merkezde, 9 klinik, Görüntüleme Merkezi, Diş tomografisi, Sefalometri, çocuk oyun alanı, kafeterya ve bekleme salonu bulunmakta. Ana yol üzerinde olduğu için ulaşım ve otopark sıkıntısı olmayan Diş Sağlığı Merkezi’nde alanında uzman personeller görev yapıyor.

21 Yıldır Balıkesir’de hizmet veren Deva’nın 3.Şubesini Edremit Akçay’da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Zekai Kafaoğlu “24 Saat açık olan Merkezimizde diş ile ilgili her türlü cerrahi hizmetler verilmekte. Diş ağrısı genellikle geceleri başlıyor. Biz de bunu bildiğimiz için merkezimizi 24 saat açık tutuyoruz. Bundan sonraki amacımız;

Sağlık turizmini Körfez bölgesinde geliştirerek, hem güzel ilçemizin tanıtımını yapmak, hem de turizmi canlandırarak, esnaflarımıza da katkıda bulunmaktır. Bunun için de A sınıfı firmalarla görüşme halindeyiz. ” dedi.

2083 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri