AK PARTİ EDREMİT’TE DURMAK BİLMİYOR
Tarih : 2021.10.10  16:38:42
AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, tüm kadrolarıyla vatandaşlara dokunmaya devam ediyor.

Mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı tüm kadrolarıyla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için ilçenin her noktasında çalışmalar yürütüyor. İlçenin nüfus yoğunluğu bakımından en kalabalık mahallelerinden birisi olan Tuzcumurat Mahallesi’ne giden AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı mensupları, mahalle halkıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, İlçe Başkanlığı’nın kurucu Başkanı Özkan Kostak, geçmiş dönem İlçe Başkanı Hakan Duman, Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerin katıldığı ziyaret programında, mahalle merkezindeki çok sayıda kahvehane ve iş yeri ziyaret edildi. Mahalle sakinlerinin olumlu tavırları ve sevgi gösterileriyle karşılanan AK Parti heyeti, vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı’nın güçlü kadrolarıyla dur durak bilmeden hizmet vermeye devam ettiğini vurgulayan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, “AK Belediyecilik ile önceden tanışmış ve çok ciddi yatırımlar ve hizmetler almış olan ilçemizde yeniden iktidar olmaya kararlıyız. Edremit’in makus talihini değiştiren AK Belediyeciliğin ilçemize gelmesi artık şart oldu. İlçemizin her köşesinde çalışmalar yürüterek sorunları dinliyor, çözümleri noktasında da yoğun çaba sarf ediyoruz. Edremit AK Belediyeciliği hak ediyor. Tuzcumurat Mahallemizin sorunlarını da dinledik ve mahalle sakinleriyle istişarelerde bulunduk. Katılımcılara ve bizleri misafir eden mahalle halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri de AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’na teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

265 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri