CANBEY ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BULUŞTU
Tarih : 2021.10.11  17:00:22
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte Balıkesir’e gelen üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Gençlerin sorunlarını dinleyen Canbey, “bir ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım” dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’de üniversite okuyan öğrencilerle buluştu. Gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Canbey; barınma, burs, yemek, ulaşım gibi konularda gençlerin dertlerini dinledi. “Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin her daim yanındayız” diyen Milletvekili Mustafa Canbey, “Balıkesir’de üniversite kazanan hiçbir öğrenciyi mağdur bırakmadık, bırakmayacağız. Barınma konusunda zorluk yaşayan öğrencilerimize belediyelerimiz dahil olmak üzere tüm kurumlarımızı seferber ettik. Gençlerimizin huzur içinde eğitimlerine devam etmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Canbey: Gençlere Güveniyoruz

“Yeni neslin gençleri çok zeki ve çok başarılı.” diyen ve gençlerin ülkenin sorunları ile ilgili duyarlı ve bilgili sorularından memnun olduğunu söyleyen Mustafa Canbey; “Biz gençlerimize her konuda güveniyoruz. Bilim ve teknoloji ile donatılmış güçlü Türkiye’yi gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Onların parlak zihinleri eğriyi doğruyu ayırt edecek muhakeme yeteneğine sahip. Birilerinin Z Kuşağı diye korktuğu gençlerimizle biz gurur duyuyoruz. Bizden devralacakları bayrakları çok daha ileriye taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz.” dedi.

Programa katılan gençler Mustafa Canbey’in ilgi ve alakasından oldukça memnun kaldı. Programı sosyal medya hesaplarında paylaşan gençler; “Pandemi süreci dolaysızıyla uzak kaldığımız ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla dönem açılışımızı Balıkesir'in Canbeyi Mustafa Canbey Milletvekilimiz'in teşrifleriyle gerçekleştirdik. Sayın Vekilimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

577 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri