BURHANİYE BELEDİYESİ YÖREX'TE
Tarih : 2021.10.22  17:29:12
Burhaniye Belediyesi, Antalya Ticaret Odası tarafından 11’incisi düzenlenen, 20 Ekim Çarşamba günü ziyaretçilere kapılarını açan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na katıldı. Bu yıl, 5. kez fuara katılan Burhaniye Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, yörenin en büyük geçim kaynağı olan zeytinyağı ve ürünlerinin tanıtımı için Türkiye genelinde düzenlenen ve ülke genelinde de en büyük yöresel ürün tanıtım fuarlardan biri olan YÖREX’te yerini aldı.

“MARKAMIZA BÜYÜK İLGİ”

“Sofralarınıza sızıyoruz” sloganıyla Burhaniye Belediyesi markalı, belediyeye ait zeytin mahsullerinin işlenmesiyle elde edilen zeytinyağları uzun süredir büyük beğeni topluyor. Markalaşan zeytinyağları ve sabunların, internetten satış imkanı ile de bir çok kişiye ulaşma imkanı var.

Burhaniye Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Murat Bektaş ve birim personelleri belediye zeytinyağları ile fuarda, hem Burhaniye’nin tanıtımını hem de bölgenin en büyük yöresel ürünü zeytinyağlarını ve farklı çeşit yelpazesiyle üretilen zeytinyağı sabunlarını tanıtıyor.

Fuar alanında Hall 1E 118 bölgesinde kurulu Burhaniye Belediyesi Standında katılımcılara tanıtım ve satış yapılırken zincir büyük marketlerle de görüşmeler yapılarak yöresel markanın geniş pazarlarda satılması konusunda görüşmeler yapılmakta.

Türkiye’nin 81 ilinden katılımın olduğu fuar, 20-24 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Mehmet ÖZGEL

715 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri