CHP İLÇE BAŞKANI ÖZCAN’DAN MURAT TUNA’YA CEVAP
Tarih : 2022.06.28  16:59:47
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, AK Parti Edremit Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna’nın Edremit Belediyesi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

CHP Edremit İlçe Başkanı Özcan şunları söyledi: “Edremit Belediyesi Meclis Üyesi Murat Tuna’dan, Edremit Belediyesi’nin çalışma sistemi ve bütçesinin kullanımı ile ilgili yine inciler dinledik. Belediyenin iç işleyişi, Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’nın sorumluluğunda ve yasaların verdiği yetkiyi kullanmaktadır. Kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur. Eğer varsa bir usulsüzlük mahkemeler orada kimsenin elini de tutmuyoruz. Bütçe ile açıklaması da tam bir garabet “Edremit Belediyesi’nin Bütçesi Babanızın Malı mı’diye sormuş. Sayın Tuna, şimdi biz size soruyoruz “Türkiye’nin Bütçesi sizin yani AKP’nin malı mı? ya da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi sizin veya Yücel Yılmaz’ın malı mı?” Daha geçen gün %60 SUYA ZAM yaptınız. El insaf, Balıkesir halkının cebine göz diktiniz. Tabi göz diktiğiniz daha başka şeyler de var. Örneğin: Altı ayda, bir yıllık Türkiye bütçesini bitirdiniz. Şimdi yıllık bütçe kadar tekrar bütçe talebiniz var. Hayırdır! Halk için ne harcadınız da tekrar ek bütçe istediniz? Yoksa beşli çeteyi bir avuç mutlu azınlığı doyuramadınız mı? Halk yoksulluk ve açlıkla mücadele ederken.

              Edremit’imiz için de EN BÜYÜK SORUN KANALİZASYON SORUNU! 21 yüzyılda halen sokak aralarında VİDANJÖR ile FOSEPTİK ÇEKİLİYOR! Edremit’e gelen konuklardan da mı utanmıyor musunuz? Kaç kere İL Başkanımız Serkan Sarı’da başta olmak üzere hepimiz yazdık, basın açıklaması yaptık. Hiç ciddiye aldığınız yok. Gün gelecek bizler de sizleri ciddiye almayacağız. Körfezin İncisi Edremit’imize bu kötülüğü yapmaya hakkınız yok. Yücel Yılmaz Güre’de oturduğu halde KANALİZASYON SORUNUNU ÇÖZMÜYOR ya da GÖRMEMEZLİKTEN GELİYOR. Buna hem siz hem de Yücel Yılmaz’ın yanıt vermesini Edremit halkı olarak istiyoruz.

              Sayın Murat Tuna herhalde akaryakıt zamlarından da haberdar değilsiniz. Meclise katılmak için Balıkesir’e yürüyerek mi gidip geliyorsunuz?

Daha sayalım mı? Doların 17.00 TL’ye çıktığı, Sudi Arabistan’a el açtığımız bir dönemdeyiz. Daha pek çok sayacağımız nedenden dolayı Edremit Belediyesi Bütçesi direk olarak etkilenmektedir. Önce siz AKP Hükümeti, Türkiye ekonomisini gözlerdeki ışıltı olarak değil hamasetle değil bilimle, ekonomik tedbirlerle düzlüğe çıkarın sonra konuşun. Bu arada enflasyonu da unutmadık. Enflasyonu %5 den %7 ye çıkan Almanya’da bizi çok kıskanıyor.

              Sayın Murat Tuna; Edremit Belediyesi’ne laf söyleyeceğinize önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne sonra da Türkiye ekonomisini bu hale getiren Partiniz AKP’ye bakın.

              Sayın Murat Tuna; siz herhalde İngiltere’de yaşıyorsunuz? 2018 de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden yani Tek Adam Sistemi’nden bu yana Türkiye’nin geldiği durumdan bihabersiniz herhalde?

              BİZ SİZE BİRAZ ANIMSATALIM!!!

Enflasyon %20 iken şimdi %160

Dolar 4.5 TL iken şimdi 17.00 TL

Euro 5.6 TL iken şimdi 18.30 TL

İcra dosyaları 18 Milyondan 23 Milyona çıkmış

İflaslar 9.500 kişi iken şimdi 29.360 kişi

Cezaevindeki kişi sayısı 264 Bin iken şimdi 315 Bin kişi

Polis Sayısı 268 Bin iken şimdi 314 Bin

Kadın Cinayetleri 440 iken şimdi 1. 900 kadın

Suriyelilere verilen vatandaşlık 60 Bin iken şimdi 200 Bin olmuş

Bir de 20 yıldır ülkeyi AKP Hükümetleri yönetiyor. Ülkeyi getirdiğiniz duruma bakın. Yine sınıfta kaldınız alın kocaman bir SIFIR. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni ve AKP Hükümetini halkımıza şikayet etmeye devam edeceğiz. Bıktık sizden, düşün artık bu Milletin yakasından . Milletin Sesini duymuyorsunuz, Milletin Sesi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinglerinde. Bu sesten rahatsız olup hemen cevap veriyorsunuz. Düştüğünüz bu aciz durum sizi sandığa gömecek. AZ KALDI, GELİYOR GELMEKTE OLAN."

584 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri