BAŞKAN DEVECİLER, ŞAMPİYON YASEMİN ADAR YİĞİT’İ AĞIRLADI
Tarih : 2022.09.23  16:39:07
Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonasında Balıkesirli Milli Güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit, altın madalya kazanarak kariyerindeki ikinci dünya şampiyonluğunu elde etti.Şampiyon olduktan sonra Memleketine dönen Adar Yiğit, ayağının tozuyla Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in misafiri oldu.

Yiğit ile birlikte antrenör ve teknik ekibi makamında ağırlayan Başkan Deveciler, Milli Şampiyonu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Yasemin’e gösterdiği üstün başarıdan dolayı cumhuriyet altını hediye ettikten sonra plaket ve yöresel Burhaniye ürünlerinden oluşan bir sepet takdim eden Deveciler “Ülkemizin gururu, ilklerin sporcusu ve ayrıca Balıkesirli hemşehrimiz Dünya Şampiyonumuzu Burhaniye’de ağırlamaktan büyük gurur duyduk” dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Yasemin Adar Yiğit ve ekibi adına Belediye Blue Port Otel’de bir yemek düzenledi. Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ve Belediye Kültür Müdürü Rukiye Güven’in de katıldığı yemek sonrası Yasemin Adar Yiğit, Burhaniye Kapalı Spor Salonunda gençlerle bir araya gelerek olimpiyat maceralarını söyleşide aktardı.

333 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri