EDREMİT’TE ERDOĞAN COŞKUSU
Tarih : 2023.05.29  16:43:19
Türkiye, tarihi seçimden büyük bir demokrasi zaferi ile çıktı. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,16 ile 13. Cumhurbaşkanı seçilirken, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 47.84’te kaldı.

Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından, Edremit’te araç konvoyuyla kutlamalara başlayan vatandaşlar, Edremit caddelerinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Coşkulu kutlamalar, Edremit Cumhuriyet meydanında devam etti.  Meydanı hınca hınç dolduran AK Parti ve Erdoğan Sevdalıları, gecenin ilerleyen saatlerine kadar,  sloganlar atarak,  şarkılar eşliğinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferini kutladılar. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu yaptığı açıklamada “Aziz milletimiz Cumhuriyetimizin yeni yüzyılının başında hizmet aşığı sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar liderimiz olarak seçmiş ve seçimin sonunda milletimiz, devletimiz kazanmıştır.  Cumhuriyetimizin yeni yüzyılı şahlanış dönemi olacak ve aziz milletimize sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde hizmet etmeye devam edeceğiz.

Oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza 85 milyon insanımızın kazandığını müjdelemek isterim.

Seçim sürecinde emeği geçen Cumhur ittifakının değerli milletvekilleri ve teşkilat mensupları ile Recep Tayyip Erdoğan aşıklarına şükranlarımı sunarım” dedi.

227 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri