AK PARTİLİ ÖZTÜRK:"ENSAR VAKFI AÇIKLAMAM SUİSTİMAL EDİLDİ"
Tarih : 2016.03.22  09:19:16
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ün , Ensar Vakfı ile ilgili yaptığı açıklaması sosyal medyada tartışma konusu oldu. Öztürk, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilerin bazı kesimlerce suistimal edildiğini düşünerek yazılı bir açıklama yayınladı.

AK Partili Milletvekili Öztürk yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ENSAR Vakfıyla ilgili açıklamamda, suçun şahsiliği ilkesi göz ardı edilerek bir kişi üzerinden yüz binlerce gönüllüsü olan bir kurumun ve düşüncenin hedef gösterilmek suretiyle iftiralara maruz bırakılmasından duyduğum rahatsızlığı ifade ettim.
Hiçbir zaman bir suçlunun yanında olmadık, olmayız da ! Bir kişinin işlemiş olduğu bu çirkin olay tüm vakfa yaftalanamaz.
Bizim desteğimiz ENSAR Vakfı’nadır. Konuyla ilgili başlatılan adli sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz. İlgili kişinin en ağır cezayı alması temennimizdir.
Evladı olan bir baba olarak, böyle bir olayı tasvip etmem mümkün değildir. Sosyal medya da eşime ve kızıma yönelik paylaşımlar hakkında da gerekli hukuki ve yasal süreci başlatacağımı bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla”.

39915 kez okundu
Diðer Politika Haberleri