Uður TARIMAN
6 Ağustos 2020 Perşembe
Tarih : 2020.08.06  10:09:29

KADIN…

Kafa yapılarında arıza olanlar, analarının, bacılarının, kızlarının değer ölçülerini bilmezler, bilemezler.

Bu konuyu, İstanbul Sözleşmesi gündem olmadan çook önceleri yazdım. Kadın… Baş tacı yapılası analar, bacılar. Kadını uşak, hizmetli  hiçbir kıymeti harbiyesi olmayan bir meta olarak gören kafataslarının içinde beyin yerine et parçası taşıyanlar ve onların zürriyetleri  her gün bir kadını hayattan kopartmaktalar…             

Ne yazık ki iktidar içinde de böyle görüşte olanlar var ki, haber bültenlerinde “İstanbul sözleşmesi AKP’yi , ikiye böldü” şeklinde verildi.

Son 1 ay içinde 40 kadın öldürüldü…

Ana dedik… Elazığ’da yatalak  anasına işkence  yapan sözde bir erkek. Bu insan olabilir mi? Ben bu konuya başka yönden bakarak 7 yıldır uyardım. ŞİZOFRENİK ÜLKE OLDUK TEDBİR ALIN. 83 milyonluk ülkede 2 buçuk AKIL HASTANESİ  yetmiyor diye de ekledim. Bu konuyu en az 200 kere yazmışlığım var.

Daha 5 gün önce tüyler ürperten bir haber geçildi Ulusal yayında “ANNESİNİ ÖLDÜREN BERKE’DEN KAN DONDURAN SAVUNMA” Ne demiş ifadesinde?

Annemin sırtına oturup, bıçağı defalarca sapladım, bıçak yamuldu düzeltip saplamaya devam ettim”

Haberin içinde mahkeme AKIL SAĞLIĞI RAPORU  İSTEDİ…

7  YILDIR YAZDIĞIM iddiamın kanıtıdır bu olay. Ülke şizofren ve psikopatların istilası altında dedim, defalarca… Gelinen nokta budur. Ama ülkeyi yönetenler ne yazık ki  bu tür sosyal yaraları sarmaktan uzak bir yapıdalar…

Yukarıda 2 anaya karşı işlenen VAHŞET  önümüzde dururken İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KALKABİLİR diyen  üst siyasetçilerle bu konu çözülemez.

ŞİZOFRENİ, aşı bekleyen COVİT-19 dan beter bir  PANDAMİ dir… 150  civarında çeşidi olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir hastalıktır.

Son 10 gün içinde bir iki şizofrenik olay

*Taş attı vurdum

*Bir  genel müdür komşusunun köpeğini tabanca ile öldürdü. (demek ki illaki şizofren olmak cahil olmak anlamına gelmiyor)

*Eski sevgili  ev bastı 4 kişiyi öldürdü.

*Ayrılmak isteyen eşini öldürdü

*Eski koca, boşandığı karısın öldürdü, eski kayınpederini ve kayın validesini ağır yaraladı…

Bu ve benzeri olaylar ulusal yayında artık baş sayfalarda yer bulmaya başladı. Hala kadına şiddet olsun mu olmasın mı tartışılırken bazı ZIR CAHİL  sözde dinci kesim “erkek karısını dövmelidir” şeklinde açıklamalar  yaparken, Diyanet üzerine elzem olmayan  konularla haşir neşir olacağı yerde  bütün camilerde CUMA hutbelerinde kadına şiddeti konuşturmalı…

Şehir hastanelerinin hepsinde  RUH VE SİNİR HASTALIKLARI  bölümü mecbur kılınmalı… Vee tabiî ki ADALET mekanizması  da gereken HUKUKİ devrim yaratacak adım atmalı.

Bu  hastalık, okumuş okumamışa bakmaz. Yukarıda  değindiğim GENEL MÜDÜRÜN  komşusunun her türlü bakımı yapılan Kurt köpeğini tabanca ile öldürmesi bunun kanıtıdır. Bu noktada batı dünyasının HAYVAN  haklarına  nasıl  sadık olduklarının göstergesidir. Amerikan firması bu olaydan hemen sonra Genel müdürü kapının önüne koydu. Biz tam tersini yapar ödül  bile veririz.

Mesela para için DAĞ KEÇİLERİNİ, CEYLANLARI av turizmi adı altında keyif için öldürtüyoruz. Fark burada yani…

Daha önceleri yazdığım gibi, ŞİZOFREN  hastası binlerce kişi aramızda. Siyasetçiler arasında var mesela.

Özel sektörde var mesela. Tıp camiasında bile var mesela…

Kanser hastalarına artık TIP otoriteleri teşhis konulan hastanın yüzüne şakadan söylüyorlar. Sen ŞİZOFRENSİN  denmesi neden ağırdan alınıyor? O da hastalık, bu da hastalık. Orta yer fokur fokur ŞİZOFREN KAYNIYORKEN… Bu  hastalığın eki de var. PSİKOPATLIK… Eyy devletim sen nasılsın?

*******

( fotolu)  EDÇEP

Edremit Çevre PLATFORMU… Geçtiğimiz gün Sosyal Medyada bu fotoğrafı yayınladı. Altnoluk’ta ED-BEL’e ait AKÇAM Otelin restaurantı denizin üzerine  iskele koymuşlar. Resturantı  genişletmek mi neyin nesidir?

ECRİ MİSİL diye kıyıları koruma, işgali önlemek gibi. Yıllar önce ben defalarca yazdıktan sonra Rahmetli ERBAKAN Hocanın Altınoluk’taki köşkünün önündeki iskeleye ECDİMİSİL  uygulanmasına vesile olmuştum ve yüklü bir rakam tahsil edilmişti…

Yeni kaymakamımız, TURGAY ÜNSAL’ a hoş geldiniz diyor, Edremit sahillerinin sahiplerine halka ait olduğu konusunu birilerine hatırlatacağı inancını taşıyorum…

Biz yıllardır bu ecrimisil rakamlarına Kaymakamlık makamına bağlı birimden liste olarak temin ederdik… Sayın Sırmalı’yı uğurladık. Bir tek yazımıza bilgi alamamıştım. Kıyılar sahiplerine verilmeli. Tee Altnınkum’dan ALTINOLUK çıkışına kadar…

********

DÜŞÜNCENİN BİTTİĞİ YER

“BEN DEVLETİM”

By: Bir Türk polisi

Bizden not: Sen devletsen biz de milletiz. Millet olmadan Devlet olamayacağını öğretmemişler demek ki.

………………………………………

ÇÜŞ

Savaş gemisini TAKA zannedenler var…

…………………………………..

BÜYÜTEÇ

26 yılda kaç kaymakam, kaç belediye başkanı geldi geçti. Hepsiyle tatlı sohbetlerimiz oldu. Eleştirilerime tatlı cümlelerle yanıt aldım. Ne güzel günlerdi. Hiç birisi, başkalarının gazına gelmemişlerdi. Hey gidi günler hey…

……………………………………………

KULAĞINIZDA KÜPE OLSUN

İki yüzlü insan Pazar tezgahı gibidir. Öne iyilerini koyarama arkası hep çürüktür. Yüzünüze karşı çok iyidir. Fakat arkanızdan demediğini bırakmaz.

ANONİM.

 

302 kez okundu
Yazarn Dier Yazlar