Uður TARIMAN
5 Ocak 2021 Salı
Tarih : 2021.01.04  17:57:51

ÇÖÖÖPLÜK…

Edremit halkına müjde… DEVASA BİR ÇÖPLÜĞÜNÜZ OLDU. Defalarca yazdım. Oralı olan olmadı. Sayın Kaymakam, TURGAY ÜNSAL’a arzımdır.

“Mülki amirimiz olarak arz ediyorum. Kimse ilgilenmediği için sizi bu konuyla meşgul ediyorum. E-87  yoluna 100 metre mesafede, Yeni hastane yapımı için öngörülen ve sonra zemin nedeniyle vaz geçilen BİR ZAMANLARIN kuğulu gölet arazisi, söylenildiğine göre VAKIFLAR Müdürlüğü ile Edremit devlet hastanesinin yanındaki araziyle TAKAS  yapıldığı söylenmekte. VAKIFLAR  çöplükle takas yaptı ise tebrik etmek gerekir. Bu konu bahsi diğer. Ama bu arazi bugün MİKROP ÜRETME ÇİFTLİĞİ haline dönüştü. Sivrisinek ve tüm  zararlı hayvanların üreme merkezi oldu. Bu yetmiyormuş gibi, BASKİ ‘nin burada  ARITMAYA  aktarma kuyusu mevcut ve bu kuyuya bütün VİDANJÖRLER  boşaltım yapmaktalar. Boşaltırken yarısı kuyuya yarısı  toprağa dökülmekte. Belediyemiz Sivrisinekle mücadele için büyük paralar harcayarak  ilaçlama yapmakta. Arazi, ALTINKUM’a  2 Km. İkizçay’a 1.5 km ve Akçay’a 2.5 KM mesafede… Bilimsel olarak sivrisineklerin uçuş menzilleri 20 KM. Rüzgarı arkasına alırsa bu menzil 25 km.ye kadar çıkabiliyor… Tam bir fiyasko. Edremit-Akçay arasında DEVASA BİR ÇÖPLÜK  yaratıldı. Defalarca yazdım. Oralı olan olmadı. Sayın ÜNSAL lütfen siz bu konuya el atın. Bu insan sağılığına zarar veren  unsurdan kurtulalım..”

**********

İHALE DEDİĞİN BÖYLE OLUR…

GORONA  aşısını bize kakmak için kullanılacak enjektörler için DMO İHALE açmış. Ve dikkat buyurun. Bu ihalenin şartnamesinde “kurum istediğine verebilir”  maddesi varmış… Be kardeşim o halde ihaleye ne gerek var… Şartmane, kartname falan felan… DMO’yu bana kimse anlatmasın. Hazine Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Amerikan Yardım Türkiye masası şefi olarak 7 yıl hizmet verdim. Ve aynı Genel Müdürlüğün binası içinde geçti 7 yılım. Bütün DMO  şube müdürleri personel ve genel müdürü ile çok samimi bir diyaloğum vardı. Kurşun kalem nasıl alınır bilmişliğim vardır… Ayağında gundura şarkısı da söyleyeni de daha orta yerde yokken, yırtık gundura ile rakı içenler, neyse… Hala aynı tas aynı hamam. Enjektör… Ne gerek var ihaleye falan, çağır birini !! ver ihale yaptım oldu da bitti meaşallah hesabı. Salla gitsin… Bu gorona yok mu  ah be abiciğim kimleri oturduğu yerden zengin  etti. Maske falan felan…

********

ENKAZ

Türkçe dersi vermeye gerek yok. Enkazsa enkazdır… Muhalefet habire erken  seçim, erken seçim…

Yahu farz edelim erken seçim oldu. Ve kazandınız daha mazbatayı falan felan almadan başlayacaksınız ENKAZ ALDIK edebiyatına. Eee niye talip oldun o zaman ENKAZA ! Bak sen işine muhalefette kal canımın içi ağlamakla felan bu iş olmaz. AKP‘NİN TUZU KURU. O enkazla başa çıkıyor ama sen  çıkamazsın. Enkazı temizlemek için bir dönemin bile yetmez. Onun için bak keyfine atıp tutmaya devam et.

**********

DÜŞÜNCENİN BİTTİĞİ YER

“VİTRİN MANKENİ”

By: ERDOĞAN

BİZDEN NOT: Türbanlı ve de CHP’li bayanı bir kenara bırakın da Meclisteki VİTRİN MANKENLERİNE YAN GÖZLE BAKIN. Kaç manken var Mecliste. Enflasyon valla… Bakanlar da BONUSU.

…………………………….

ÇÜŞ

MUTASYON. Değişim sadece CORONONA hikayesi değil… Para için mutasyona uğrayanları atlamayın.

……………………………….

BÜYÜTEÇ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibini tekrar tekrar kutluyorum. Ayrıca FEN işleri ekiplerini… Önümüzde seçim olursa, Edremit CHP’Yİ BELKİ TEK KURTARACAK EKİP BU İKİLİ OLACAK. Demedi demeyin.

 

KULAĞINIZDA KÜPE COLSUN

YALANDAN KİM ÖLMÜŞ

ARGO

 

341 kez okundu
Yazarn Dier Yazlar