EDREMİT AK PARTİ’DEN HALK GÜNÜ
Tarih : 2016.09.23  09:25:08
Edremit’teki hizmet binasında bugüne kadar halkın sorunlarını dinleyen AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı, yeni bir uygulama başlatarak, Çarşamba günlerini ‘Halk Günü’ olarak ilan etti.

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatının, Başkan Metin Örkçü başkanlığında yaptığı olağan haftalık yönetim kurulu toplantısında halkın sorunlarıyla birebir yakından ilgilenmek için Halk Günü düzenleme kararı alındı.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, Edremit’te büyük halk pazarının kurulduğu Çarşamba gününde, köylü kentli herkesin pazara gitmek için şehre geldiğini ve bu nedenle o gün  14.00-18.00 saatlerinde arasında halkın tüm sorunlarının dinlenerek çözüm bulunması için ilçe binasında ‘Halk Buluşması’ gerçekleştirdiklerini açıkladı.

 Geçtiğimiz Çarşamba günü ilki düzenlenen Halk Günü’ne vatandaşların ilgisi büyüktü. Başkan Örkçü yaptığı açıklamada “Bilindiği gibi İlçe binamızın kapısı vatandaşlarımıza her gün açık. Burada halkımızın sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyoruz. Çarşamba günleri ise köylerimizdeki vatandaşlarımız da pazara gelmek için Edremit’e iniyor. Bu nedenle her kesimi kucaklamak ve sorunlarını dinlemek için Çarşamba günlerini halk günü ilan ettik. Çarşamba günü hiçbir randevu almadan parti binamıza gelerek bizlerle görüşebilir, her türlü şikayet, istek ve önerilerde bulunabilirler. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. 

309 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri