KARAYALÇIN’DAN ETO’YA ZİYARET
Tarih : 2017.01.24  09:38:27
Eski Başbakan Yardımcısı ve Dış işleri Bakanı Murat Karayalçın Edremit Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Bir dönem Türkiye Başbakan Yardımcısı, Dış işleri Bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan siyasetçi   Murat Karayalçın Edremit'e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

ETO  Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon Edremit Ticaret Odası’nı  da ziyaret eden Karayalçın'ı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

ETO  Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon  şunları söyledi “Sayın Karayalçın; Genel Başkanlık, Başbakan Yardımcılığı, Bakanlık, Belediye başkanlığı yapmış; ve ülkemiz siyaseti için önemli bir isim. Kültürünün masmavi denizle,yemyeşil ormanlarla,zeytin-zeytinyağıyla,Tuncel Kurtizle,Sabahattin Ali ile yoğrulduğu ilçemize hoş geldiniz.Sayın Karayalçın ve değerli misafirlerimiz, ziyaretleriyle bizi onurlandırdılar. Hepinize şahsım ve odam adına teşekkür ediyor, tekrar hoş geldiniz diyorum.”

Konuşmasına ETO Başkanı Coşkun Salon'a teşekkürlerini ileterek başlayan Karayalçın, Edremit'te bulunmaktan mutluluk duyduğunu iletti. Odamız yetkileri ile Antandros Antik Kentini, Körfezin incisi ve Efeler diyarı Edremit'i,ülkemizin iç ve dış politikalarına kısaca değinerek sohbet eden Sayın Karayalçın'a odamız başkanı Coşkun Salon tarafından ETO plaketi takdim edildi.İkram,fotoğraf ve anı defteri merasimi sonrası tekrar teşekkürlerini ileten Sayın Karayalçın ETO’dan ayrıldı. 

 

982 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri