GÜRESPOR’A SÜPER LİG KOÇU GELDİ
Tarih : 2018.01.21  10:25:49
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesini sürdüren Edremit Belediyesi Gürespor’da Ömer Buharalı’nın ayrılması ile Başantrenörlüğe Süper Lig deneyimli ismi Ekin Baş getirildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor’da sezonun ilkyarısı sona ermesi ile birlikte antrenör değişikliğine gidildi. Sezonun ilk yarısında görev yapan Ömer Buharalı’nın görevden ayrılmasından sonra takımın başına son olarak Hatay BŞB’de görev yapan deneyimli antrenör Ekin Baş getirildi.  Önceki yıllarda Edremit ekibinde görev yapan Baş, son olarak görev yaptığı Hatay Büyükşehir Belediyespor’da Süper Lig Finali oynayıp, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanma başarısı göstermişti.

Edremit Belediyesi Gürespor Başantrenörü Ekin Baş, “Basketbola hizmet etmenin yer zamanı yok. Hatay’da basketbola hizmet ediyordum. Şimdi de hedefleri olan bir takımı Süper Lig’e taşıyarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü Başkanı Bayram Kayahan, Ömer Buharalı ile karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde yolları ayırdıklarını belirterek “Ömer Buharalı’ya kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Devre arasında kan değişikliğine giderek yolumuza Ekin Baş ile devam edeceğiz. İkinci yarıda sporcularımızdan teknik heyete, yöneticilerimizden taraflarımıza kadar birlikte omuz omuza amaçladığımız hedefe ulaşabilmek çalışacağız” dedi.

Yeni antrenörü ile ilk maçında lider Bodrum deplasmanına gidecek olan Gürespor, hazırlıklarını tamamlayarak Bodrum’a gitti.

2301 kez okundu
Diðer Spor Haberleri