CHP SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAK
Tarih : 2018.06.22  10:44:16
CHP Edremit ilçe örgütü, 24 Haziran seçimleri öncesi Sandık sorumluları ve müşahitleri ile bir toplantı düzenleyerek sandıklara sahip çıkacağını gösterdi.

 Edremit Şükrü Tunar Kültür merkezinde gerçekleştirilen ve 500’ün üzerinde sandık sorumlusu ve müşahidin katıldığı toplantı, CHP Edremit İlçe Eğitim Sekreteri Fatih Yusuf Yılmaz’ın açılış konuşması ile başladı. Yılmaz yaptığı açılış konuşmasında seçim güvenliğinin önemine dikkat çekerek,  sandık sorumlarına ve müşahitlere bu konuda büyük görev düştüğünü söyledi.

CHP Edremit İlçe Eğitim Sekreteri Fatih Yusuf Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü; “Edremit ilçe örgütü olarak göreve geldiğimiz günden itibaren bu hazırlıklarımıza başladık. Ortada seçim takvimi yokken bizler sandık sorumlularımızın çoğunu tamamlamıştık. Seçim kararından sonrada artan sandık sayısını da göze alarak çalışmalarımıza hız verdik. Belirlediğimiz sandık sorumlularımıza ve müşahitlerimize gruplar halinde eğitim vermeye başladık. Yapılacak olan seçim önceki seçimlerden farklı olduğu için son kez topluca sandık güvenliği, oy kullanımı, oyların hangi koşullarda geçerli geçersiz oluğu gibi birçok konuda hatırlatmalar ve uyarılarda bulunmak üzere bu toplantıyı düzenledik. 24 Haziran sabahı saat 06:30 de hepimiz sandığımızın başında olmalıyız. Sandıklarımıza hep birlikte sahip çıkacağız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

CHP Edremit İlçe Eğitim Sekreteri Fatih Yusuf Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından CHP Parti Okulu Eğitmeni ve İlçe yönetim kurulu üyesi Birgül Eker İşeri katılımcılara seçim günü sandık kurulunun oluşumundan başlayarak ıslak imzalı sonuç tutanaklarının hazırlanıp seçim kuruluna teslim edilmesine kadar yapılması gerekenleri slaytlar eşliğinde görsel sunumlarda yaparak anlattı. Ve daha sonra katılımcıların sorularını yanıtladı.

CHP Edremit İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş ile Edremit’te seçim Çalışması yapan Milletvekili Adayı Ensar Aytek’in de toplantıya katılarak kısa bir konuşma yapıp son yapılan referandum seçimini hatırlatarak seçimlerde sandık sorumlularına büyük ve önemli görev düştüğünü hatırlattı.

350 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri