BASKETBOLDA EDREMİT’İN GURURU OLDULAR
Tarih : 2018.07.12  10:16:26
Edremit Ege Deniz Spor Kulübü’nde istikrar devam ediyor gecen seneki U 11 deki şampiyonluklarından sonra bu senede önce U 13 te 4.lük, U 12 küçük erkeklerde ise 2.lik kupasını alarak Edremit’in gururu oldular.

Kulüp Başkanı ve Takım antrenörü Tuncay Püsküllüoğlu ile takım koçu Serdar Ünal idaresinde Kaptan Mert, Ali Türk, Engin, Aktan, Kerim, Kaya, Can, Görkem, Osman, Kerem, Ahmet ve Güner Ali kadrosuyla müsabakalara çıkan Edremit’in U 12 Basketbolundaki tek temsilcisi Ege Deniz Spor Kulübü basketbolcuları son maçında Karesi Gençlik Spor ile çok zevkli ve çekişmeli geçen maçta 17 sayı farktan gelip 51- 50 bir sayı farkla yendiler.

Yapılan karşılaşmalar sonunda Ege Deniz Spor Kulübü basketbolcuları Banvit sporun ardından Balıkesir Basketbol U 12 küçük erkeklerde ikinci oldular. Tüm imkânsızlıklara rağmen faaliyetlerini sürdürerek başarıdan başarıya koşan bir spor okulu olan Ege Deniz Spor Kulübü kurumsal takımlar arasından sıyrılıp Edremit’i başarıyla temsil ettiler. Kulüp Başkanı ve aynı zamanda takım antrenörü Tuncay Püsküllüoğlu “U 12 Basketbolda  Banvit’in ardından ikinci olan Ege Deniz Spor Kulübü oyuncularımız Edremit’i başarı ile temsil ettiler. Sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. Mehmet ALUMUR

 

2304 kez okundu
Diðer Spor Haberleri