DUMAN “BASINA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”
Tarih : 2019.01.17  09:45:40
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Hakan Duman, SES Dergisi’ne yapılan saldırı sonrasında yaptığı açıklamada “Basına şiddet uygulayarak, hiçbir yere varılamaz. Bu şekilde kaba şiddet kullanarak basını susturmaya çalışmak büyük bir acizliktir. CHP’li Edremit Belediyesi personelini bu saldırı nedeniyle şiddetle kınıyoruz” dedi.

Başkan Duman yaptığı açıklamada “Gazeteci Doğan Doğan tarafından Edremit’te uzun yıllardan beri yayın hayatını sürdüren Ses Dergisi Edremit Bürosu’na gelerek fiili ve sözlü saldırıda bulunan Edremit Belediyesi çalışanlarından Korkmaz Küfrevi ve beraberindeki 4 kişiyi şiddetle kınıyoruz.  Her seferinde demokrasiden bahseden CHP’li zihniyetinin, bugün Basını bu şekilde susturmaya çalışması özde ve sözde ne kadar tezat olduklarının bir göstergesi ve acizliğin en büyük örneğidir.  Şu unutulmamalıdır ki, hiçbir kimse yasaların ve kanunların üzerinde değildir. Yapılan bir yanlışlık veya haksızlık varsa bunu kanuni yollardan aramaları gerekir. 

Yanına aldığı 3-4 kişi ile dergi ofisini basarak, çalışanları tehdit eden ve fiili saldırıda bulunanları şiddetle kınıyoruz. Herkesi basın ve ifade özgürlüğüne sahip çıkmaya çağırıyor, saldırıyı yapanların adalet önünde en kısa zamanda hak ettiği şekilde cezalandırılmasını istiyoruz.  Buradan Doğan Doğan ve Ses Dergisi çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz” dedi.

275 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri