CHP’Lİ ARSLAN: “MİLLİYETÇİLİĞİMİ SORGULAYANIN ALNINI KARIŞLARIM!”
Tarih : 2019.03.19  09:19:33
CHP Zeytinli Köy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı önceki gün gerçekleşti. CHP PM Üyesi Semra Dinçer ve CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin’in de katıldığı açılış programına CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan’ın konuşması damga vurdu.

 Zeytinli Köyü’nde bulunan seçim irtibat bürosunun açılışına yüzlerce vatandaş katıldı.

 Edremit’te her geçen gün oy potansiyelini arttırarak yoluna devam eden CHP’li Başkan Adayı Arslan, 5 yıl belediye başkanlığı yaptığı Zeytinli’de coşkuyla karşılandı.

 Seçimi kazanacaklarını anlayan rakiplerinin çeşitli manipülasyonlara başvurduğunu ifade eden CHP’li Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, şöyle konuştu:

 “Değerli Edremitliler, sevdalısı olduğum Zeytinli’nin gönlü güzel insanları hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kuva-i Milliye şehri Edremit’in kuvvacı yiğit kadınları, cesur erkekleri hepinize en derin şükranlarımı sunuyorum. Biliyorsunuz, son günlerde gündem oldukça yoğun. Edremit’te Millet İttifakı’nın seçimi alacağını çok iyi bilen bazı gruplar, adeta itibar suikastı yapmaya çalışıyorlar. Bizleri provoke etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ama bunların oyununa gelmeyeceğiz. Edremit’te birinci parti açık ara biziz, seçimi biz kanacağız. Bunu bildikleri için her türlü algı yönetimine girdiler. Ama nafile, beyhude bir çabanın içerisindeler. Edremit’te seçimi CHP kazanacak. Edremit’te seçimi Millet İttifakı kazanacak. Hem de açık ara farkla kazanacağız. Bu dediğimin altını kalın şekilde çizmenizi istiyorum. 1 Nisan’da Edremit’te yeni bir sayfa açıyoruz. Birilerinin ceplerini değil, Edremitlinin cebini dolduracağız. Bazı çıkar gruplarının değil, Edremitlinin huzuru için çalışacağız. Edremit’i kendi çıkarlarımız için yok etmeyecek, Edremitlilerin geleceği için adeta yeni baştan inşa edeceğiz. Bizlere her türlü şekilde saldırıyorlar… Söylediklerimizin başını sonunu alarak konuşmalarımızı maniple etmeye çalışıyorlar ama az önce de dediğim gibi beyhude bir çabanın içerisindeler.”

 “MİLLİYETÇİLİĞİMİ SORGULAYANIN ALNINI KARIŞLARIM!”

 “Bizim milliyetçiliğimizi sorgulamak onların haddine değildir. Hasan Arslan yedi ceddi 1400 yıldır bu topraklarda, Kaz Dağları’nda yaşıyor. Benim vatanseverliğimi, milliyetçiliğimi sorgulayacak adamın alnını karışlarım! Herkes haddini bilecek! Seçim alma çabasındasınız diye size kendimizi, gururumuzu, haysiyetimizi peşkeş çekecek değiliz. O söylemlerinize, eylemlerine dikkat edin! Sizi uyarıyorum… Edremit’te kavga, gürültü istemiyoruz. Edremit’te huzur istiyoruz, barış istiyoruz, kardeşlik istiyoruz.”

 “EDREMİT’İ BUNLARDAN BAŞKASI YÖNETEMEZ SANIYORLAR”

 “Birisi Edremit’i 10 yıl, diğeri 5 yıl yönetmiş. Ama ikisinin de 30 yıllık siyaset hayatı var. Edremitli size mahkum mu zannediyorsunuz? Edremit’i yönetecek, sizden başka yönetici yok mu zannediyorsunuz? Edremit’in ve Edremitlinin umudu var umudu! O umudu biz örgütlüyoruz. Edremitli bize bel bağlamış durumda ve onların güvenini boşa çıkartmamak için gün gece demeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz!”

 “EDREMİT’TEN KUVVACI DIŞINDA KİMSE ÇIKMAZ”

 “Edremit’ten kuvvacı dışında kimse çıkmaz. Edremit’ten kuvvacı dışında birilerinin türeyeceğini düşünenler, kendi kişisel çıkarları için Edremit’e en büyük ihaneti ederler. İnsanda biraz utanma olur utanma… 10 yıl Edremit’i yönetmişsin, deyim yerindeyse asmışsın kesmişsin, Edremitliye çok çektirmişsin, hala daha bu insanlardan ne yüzle oy istiyorsun? Bir diğeri, o da çok enteresan. Adam koltuğa yapıştı, bırakmıyor. Bırakmamak için ne yapacağını şaşırmış durumda. 32 yıldır belediye başkanı, bıraksan bir 32 yıl daha yapacak. Bu ne hırstır, bu ne aymazlıktır, bu ne yüzsüzlüktür ben anlamıyorum! Edremitlinin hakkı hukuku bunlar olmasa elden gidecek sanki. Kendilerini öylesine kaf dağında görüyorlar. Çekin artık o kirli ellerinizi Edremit’in üzerinden. Çekin gidin yoksa bu millet 31 Mart’ta size ağzınızın payını sandıkta verecek!”

608 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri