GÖKALP'TEN MUHTEŞEM KOCASEYİT MİTİNGİ
Tarih : 2019.03.20  08:41:21
Havran İttifakı Demokrat Parti Havran Belediye Başkan Adayı Levent Gökalp'e Kocaseyit Mahallesi'nde atlı gençler eşliğinde muhteşem bir karşılama yapıldı.

Önce Mahalledeki iş yeri ve kahvehaneleri ziyaret eden Levent Gökalp ve Ekip Arkadaşları Kocaseyit'in Torunları ile kucaklaştı.Seçim aracı üzerinde belediye meclis üyesi adaylarını sırayla tanıttıktan sonra hava - i fişek yağmuru ve alkış tufanı içinde sahneye çıkan Levent Gökalp; "Biz doğrunun izinde, sözümüzün eriyiz. Tutulmayan sözlerin ve yarım kalan hizmetlerin takipçisiyiz. Bizim hayal ürünü değil, gerçekleştireceğimiz projelerimiz var. Eğer bize teveccüh gösterip destek olursanız birlikte aşamayacağımız engel, çözemeyeceğimiz problem olamaz” dedikten sonra öncelikli projelerini sırayla açıkladı: "Havran Çayı Islah Projesi, Tarihi evlerin kültür turizmine açılması, Serhat Piknik Alanı ve çevre düzenlemesi projesi, Botanik park projesi, Belediye KREŞ Projesi, Hayvan Pazarı genişletme ve modernleştirme projesi, Gençlik Merkezi Projesi, Kırsal Mahallelerde güvenlik projesi, Belediye ve özel teşebbüs ile kooperatifçilik projesi, Naturel Pazarlar Projesi, Kentsel dönüşüm projesi, Yaz okulları projesi, Kırsal Mahallelerimize düğün salonu projesi, Vakıflar Müdürlüğü Projesi (Belediyemiz bünyesinde bulunan vakıf malları bırakılış amacına uygun olarak değerlendirilecek. Köy vakıf gelirleri o köyün kendi ihtiyaçları için kullanılacak.)
TEŞEKKÜRLER KOCASEYİT :
Program sonunda bir açıklama yapan  Levent Gökalp; "Teşekkür ediyoruz Kocaseyit Torunlarına. Sevgiyle, coşkuyla karşılandık, dost ellerce tutulduk. Kocaseyit Torunları çoktan kararını vermiş, Kocaseyit'e verilen sözler tutulmamış, mağdurluk almış başını gitmiş. İnsanların haklı serzenişleri bizleri üzdü. Beş yıl boyunca hizmet almayan Kocaseyit Halkı'na sözümüz söz dertlerinize derman olacağız” dedi. 

324 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri