Burhaniye’de 23 Nisan törenlerine ritim gurubu damgasını vurdu
Tarih : 2019.04.24  09:03:34
Burhaniye’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99'uncu yılı görkemli törenlerle kutlanırken, Nadir Tolun İlkokulu Ritim Grubu’nun gösterileri törenlere damgasını vurdu.

8 Eylül Stadında düzenlenen törenlere Kaymakam Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Topçu Yarbay Mümin Ertuğran, CHP’li Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.M.Oğuzhan İlban ile daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar  katıldı.

    Törende, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü  Bora Zihni yaptı. Protokolün, öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutlamasının ardından başlayan törenler, çok renkli gösterilere  sahne oldu. Öğrenciler şiirler okurken, halk oyunları ve jimnastik ekipleri gösteriler yaptı. Düzenlenen resim ve kompozisyon ve atletizm yarışmalarında dereceye girenlerin ödülleri verildi. Nadir Tolun İlkokulu Ritim Grubunun eğitmenleri Metin Çavdar öncülüğünde yaptıkları gösteri büyük ilgi gördü. Ritim gurubunun mini konseri öğrencileri de coşturdu. Ritim grubunun konseri sırasında çok sayıda öğrenci oyunları ile ritim grubuna eşlik etti. Ritim grubunda yer alan öğrencilerde mutluluklarını dile getirdi. Kaymakam Hüseyin Öner, törenin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve  törenlerde görev alan öğretmenlere teşekkür etti.

 

 

519 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri