İstanbul’daki seçim için Ayvalık’tan İstanbul’a 20 otobüs
Tarih : 2019.06.16  18:07:09
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından 23 Haziran’da İstanbul’da tekrarlanacak olan yerel seçim için 20 otobüsün hazırlandığı öğrenildi.

CHP Geçici İlçe Başkanı Cihan Şişman muhabirimize yaptığı açıklamada, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun başarısı için 22 Haziran akşamında Ayvalık’tan 20 otobüs dolusu seçmeni İstanbul’a götüreceklerini ve oy kullandıktan sonra da geri getireceklerini söyledi.

Şu ana kadar 16 otobüsün; Ayvalık’ta tatil yapan İstanbul’lu seçmenler tarafından doldurulduğunu kaydeden Başkan Şişman, “Halen daha yoğun bir şekilde talep almaktayız. Biz şu an için 20 otobüs seçmeni İstanbul’a götürmeyi hedefliyoruz. Ama talep artarsa biz de otobüs sayısını arttırabiliriz” dedi.

İstanbul’da oy kullanacak seçmenler için kiraladıkları otobüslere CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nın Geçici Yönetimi olarak ödemeleri yaptıklarını belirten Cihan Şişman, “Biz; İstanbullu seçmeni sandık başına götürüp, oy kullandıktan sonra gerisin geriye getirmemizdeki gaye partimizin adayı Sayın İmamoğlu’nun başarısı içindir. Bu hizmete karşılık İstanbullu seçmenlerimizden tek kuruş bile ücret talep etmiyoruz. İnşallah, geçtiğimiz 30 Mart yerel seçimlerini bileğinin hakkıyla kazandığı halde, hakkı yenilerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu’nu 23 Haziran seçiminde yeniden belediye başkanı olarak göreceğiz. Bundan en ufak kuşku duymuyorum” diye konuştu.

Başkan Cihan Şişman, 23 Haziran’da İstanbul’da oy kullanacak seçmenlerin ücretsiz seyahat için CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’na başvurmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

557 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri