EDREMİT DEVLET HASTANESİ İÇİN ‘UMUTLU’ GELİŞME
Tarih : 2020.01.17  08:57:52
Ankara’ya giderek AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret eden AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu müjdeli haberi Körfez halkıyla paylaştı.

Başkan Umutlu, Edremit’e 400 yataklı modern hastanenin daha önce belirlenen yerde yapılması için projesinin ve zemin etüt çalışmalarının tamamlandığını, en kısa zamanda inşaatına başlanacağını söyledi.

Yeni AK Parti İlçe Başkanı Umutlu yaptığı açıklamada “Milletvekilimiz Canbey ve Meclis Üyelerimiz Murat Tuna, Melih Tüzün ve Seval Özbay Okur ile birlikte Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir’i makamında ziyaret ederek Edremit Devlet Hastanesi ile ilgili istişaremizi yaptık, hastanenin projesi ve zemin etüdü çalışmaları tamamlandı. Hastanemiz, inşaatına başlama aşamasına geldi. Edremit’imiz önümüzdeki dönemde zemin etüdü yapılan ve kamuoyuna açıkladığımız yerde 400 yataklı modern hastanesine kavuşacak. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Yatırımlardan Sorumlu Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

1514 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri