Körfezde Olay Gazetesi’nden Başkan Ergin’e nezaket ziyareti
Tarih : 2020.02.18  09:46:00
Balıkesir’in Edremit Körfezi Bölgesi’nin en büyük ve en köklü gazetesi olan Körfezde Olay Gazetesi, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’e yönelik nazik bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gazetenin Mali İşler Sorumlusu Ahmet Kızanlık’ın yanı sıra bölgenin en keskin kalemlerinden biri olan Usta Gazeteci Uğur Tarıman ve gazetenin Ayvalık Temsilcisi Suat Salgın tarafından yapılan ziyaret, sohbet havasında gerçekleşti.

Gazetecilik konusunda günümüzde yaşanılan sorunların dile getirildiği ziyarette; sektörde yaşanılan sıkıntıları yakından takip ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Mesut Ergin, yıllarını gazetecilik mesleğine vermiş olan basın mensuplarının içinden geçtikleri bu sıkıntılı dönemde bile kalemlerini satmadan bildiklerini,  gördüklerini en iyi şekilde yazarak, kamuoyunun gözü ve kulağı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Yaşanılan bu zorlu sürecin atlatılacağına inandığını belirten Başkan Ergin, Körfezde Olay Gazetesi’nin Ayvalık’ta 25 yıldan bu yana oldukça etkin bir yayın politikası izlediğine de işaret ederek, objektif yayıncılığı nedeniyle gazetenin yetkililerini kutladı.

Gazetede “Tel-Tel” isimli köşesinde Edremit Bölgesi genelindeki sorunlara ışık tutmasıyla gönüllerde taht kuran usta Gazeteci Uğur Tarıman da, Ayvalık’taki sorunları geçmişten bugüne yazıp halkın taleplerini yetkili mercilere ulaştırmaya çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Ergin’e teşekkür etti.

Nazik ziyaret, birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

 

429 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri