ERTAŞ; “HİÇ BİR MAHALLEMİZİ HİZMETTE MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”-
Tarih : 2024.03.25  16:44:30
CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, İlçe Başkanı Av. Emin Yalçıntaş ve beraberindeki meclis üyesi adayları, Tuzcumurat Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ertaş ve beraberindekiler, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaştı.

BAŞKAN ADAYI ERTAŞ; “PROJELERİMİZ EDREMİT İLÇESİNE DEĞER KATACAK”

Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “Tuzcumurat mahallemizin güzel vatandaşları hepinizin sorunlarını biliyorum. Hizmetlerimiz ile bu Mahallerimiz asla unutulmayacak. Projelerimiz Edremit İlçesine değer katacak. Ben ve ekip arkadaşlarım hizmet için bu yola çıktı.” Dedi

EDREMİT İÇİN ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR

Mahalle sakinleri, Ertaş'ı samimi bir şekilde karşılayarak desteklerini belirtti. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, Ertaş'ın mahalle halkıyla birlikte hareket ederek çözüm odaklı çalışmalarına devam edeceği vurgulandı.

MEHMET ERTAŞ; “HİZMETLERİ SUNMAYA HAZIRIZ”

Ertaş; “Tuzcumurat Mahallemiz Edremit’in büyük Mahallelerinden. Hizmet konusunda  Mahallemiz ihmal edilmiş, biz bu eksikleri hizmetleri sunmaya hazırız. Hiçbir Mahallemizi İlçe merkezi ve kırsal Mahallerimiz olsun hizmette mağdur etmeyeceğiz.” Dedi.

 

271 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri