EDREMİT ÇARŞI ESNAFINDAN ERTAŞ’A SONSUZ DESTEK
Tarih : 2024.03.26  17:36:14
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; Edremit’te ki tüm esnaflarla en üst noktadan çözüm odaklı hizmet ilişkisi içerisinde olacaklarının altını çizdi. Edremit Çarşı ziyaretinde bulunan Ertaş; “ Demokratik, adaletli, halkçı, toplumcu ve sosyal belediyecilik anlayışımızla, aziz Atatürk'ün iki kez ziyaret ettiği Edremit’imiz için onun izinde yürüyerek, sözümüz olsun, andımız olsun, bugünden tezi yok artık ‘işimiz gücümüz Edremitlilerle Edremit’ olacaktır. Bütün esnafımızla en üst noktadan çözüm odaklı hizmet ilişkisi içinde olacağız” dedi.

ERTAŞ: SEL VE SU BASKINLARINA ÖNLEM ALACAĞIZ 

Sel ve su baskınlarına karşı her türlü önlemi alacağını hatırlatan Ertaş; “ Son yıllarda iklim değişikliğine de bağlı olarak kentimizde de zaman zaman yaşana sel ve su baskınları hakkında gerekli olan bütün önlemler önceden alınacaktır. Her yağmurda Edremit’te yaşanan bu sorunu Büyükşehir Belediyesi ile el ele verip birlikte çözeceğiz. Özellikle Edremit Merkez Çayiçi Caddesi ve Edremit Sanayi içerisi en acil çözülmesi gereken bir yerdir” diye konuştu.

ERTAŞ; “ EDREMİT HIZLI BÜYÜYEN KENTLER ARASINDA BAŞI ÇEKİYOR

Hızla büyüyen kentlerin sorunları da hızla büyüdüğüne dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “ Edremit hızlı büyüyen kentler arasındadır.  Geniş bir alana yayılan Edremit’te başta ulaşım, trafik ve otopark sorunu olmak üzere, bir arada yaşamanın getirdiği sıkıntılar da hızla büyümektedir. Edremit’in trafik ve otopark sorununa akılcı ve kalıcı çözümler üretmek, yayalaştırma projeleriyle günlük yaşamı kolaylaştırmak, insan odaklı bir kent yaşamını ortaya koymak gibi temel hedefler çerçevesinde hizmetlerimizi yoğunlaştıracağız dedi. 

Ertaş; “ Edremit’e yapacağımız her hizmet, insanların burada yaşamaktan keyif aldığı bir kent haline getirmektir. Var gücümüzle Edremit’i daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

ERTAŞ: ÇEVREYE DUYARLI BİR BAŞKAN OLMAYA SÖZ VERİYORUM

 Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş;” Günümüzde çevre sorunları sadece büyük kentlerin değil, orta ve küçük ölçekli kentlerin de önemli sorunu haline gelmiştir. Bir yandan gelişen teknoloji ve hızla değişen ihtiyaçların ortaya çıkardığı çevre sorunları diğer yandan giderek yaygınlaşan çevre duyarlılığının yarattığı çelişkiler yerel yönetimlerin çözmesi gereken sorunların başında gelmektedir. Çevreye duyarlı bir belediyecilik anlayışının tavizsiz uygulanması en temel ilkelerimizden biri olacaktır. Başta deniz ve toprak kirliliği olmak üzere, çevreye her türlü zararı veren kirleticilerle mücadele edeceğimize hiç kimse kuşku duymamalıdır” dedi.

259 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri