Başkan Akın, hemşehrileriyle bayramlaştı
Tarih : 2024.04.14  11:32:54
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde vatandaşlar, protokol üyeleri ve partilileriyle bayramlaştı. Aile büyüklerinin de kabirlerini ziyaret eden Başkan Ahmet Akın’a; eşi ve oğlu da eşlik etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, oğlu Erdal ile birlikte bayram namazını Zağnos Paşa Camisi’nde kılarak il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Balıkesir Milletvekilleri Serkan Sarı, Mustafa Canbey, il protokolü ve vatandaşlarla birlikte namazını kılan Başkan Ahmet Akın, camideki bayramlaşmanın hemen ardından meydandaki işletmelerin esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Karaoğlan Mahalle Muhtarı Ali Haydar Temel ve Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık ile birlikte Balıkesir’in çınarlarından Zeliha Sandıkçı’ya da bayram ziyareti gerçekleştiren Başkan Ahmet Akın hayır duasını aldı.

 AİLE BÜYÜKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Başkan Ahmet Akın, Balıkesir merkezdeki bayramlaşmaların ardından eşi Arbil Akın ve oğlu Erdal ile birlikte memleketi Gönen’e giderek Kurtuluş Savaşı’nda Gönen Milis Kuvvetlerinde görev yapan İstiklal Madalyalı dedesi Ahmet Akın’ın, babası Erdal Akın’ın ve annesi Nejla Akın’ın kabirlerinin başında dua etti.

YOL ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ 

CHP Gönen İlçe Başkanlığı ile CHP Balıkesir İl Başkanlığını da ziyaret ederek partilileriyle bayramlaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim süreci verdikleri destek için teşekkür etti. Sözlerine “Değerli yol arkadaşlarım” diyerek başlayan Başkan Ahmet Akın, “Hepinize; sağlıkla, mutlulukla, huzurla güzel bayramlar diliyorum. Büyük bir görev aldık, bunun sorumluluğunun farkındayız. Bu mücadelede destek veren sizlere çok teşekkür ediyorum, gecenizi gündüzünüze kattınız. Başta Genel Merkezimize, il ve ilçe başkanlarımıza olmak üzere tüm örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Kuvayı Milliye İttifakı’nı oluşturan herkese minnet duygularımı ifade ediyorum. İşimiz çok, mücadele edeceğiz. Balıkesir’de; şeffaf, hesap veren, halkın içinde olan, çalışkan, adaletli bir belediyecilik yapacağız” dedi.

 “BÜYÜKŞEHİR’DE SİYASETE İZİN VERMEYECEĞİM”

Milletin içinde olmayanın, milletin derdini bilemeyeceğini söyleyen Başkan Akın, “Onun için vatandaşın içinde olmak en çok bize yakışandır. Sosyal demokrat anlayışımızla, kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayan bir yapıda çalışacağız. İnanıyorum başarılı olacağız. Bütün ‘Balıkesir Ailem’in bayramını kutluyorum. Büyükşehir Belediyesi’nde siyaset yapılmasına izin vermeyeceğim. Bunun altını çiziyorum daha önce de söyledim. Belediye de siyaseti bir tek Büyükşehir Belediye Başkanı yapacak. O da halkın içinde olmak. Kadrolarımızda particilik olmayacak, liyakat olacak, hesap verme olacak. Göreceksiniz Balıkesir Türkiye’ye örnek olacak” diye konuştu

 

187 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri